M. Kavur 20.
M. Klemera 23. (p.)
M. Jonáš 26.
4:3p.
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket vstal z mrtvých. V posledních šesti minutách dal tři góly


Branky


20. M. Kavur , 23. M. Klemera (p.) , 26. M. Jonáš - 84. L. Pražák , 86. L. Pražák , 90. J. Ungr
0

Vintířov přivítal na svém hřišti v rámci 2. kola I. A třídy tým FK Loket, tedy tým, který postoupil z nižší soutěže. Loketští toužili po prvním bodovém zisku a dlouho to vypadalo, že se ho opět nedočkají. V posledních šesti minutách však dali tři branky a dokázaly srovnat výsledek utkání na 3:3.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil jednoznačně domácímů týmu, kterému se dařilo, na co sáhl. Aktivnější Vintířov neměl s loketskou hrou sebemenší problém a svoji převahu dokázal prosadit i gólově. V 20. minutě se trefil Marek Kavur a otevřel tak stav utkání. O tři minuty později byl nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil Michal Klemera. A stále to nebylo vše. Za další tři minuty se totiž prosadil Miroslav Jonáš, který poslal Vintířov do tříbrankového vedení. Do konce poločasu již žádná branka nepadla a Vintířovští tak mohli do šaten kráčet s mnohem lepším pocitem.

 

Druhé dějství přineslo vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách a nedá se říci, že by měl jeden tým ze hry více, než ten druhý. Tedy až na posledních šest minut. Dlouho to totiž vypadalo, že Loket nezíská své první body ani ve třetím utkání v pořadí a odjede opět s prázdnou. V 84. minutě však zavelel k dostihové jízdě Lukáš Pražák, který snížil na 3:1. Za dvě minuty po jeho trefě to už bylo pouze o jednu branku, když mířil přesně do vintířovské klece opět Lukáš Pražák. A konečně branka vyrovnávací. V 90. minutě hry poslal míč do branky Jaromír Ungr a postaral se tak o to, že zápas dospěje až do penaltového rozstřelu. V tom nakonec byli úspěšnější hráči domácího Vintířova. 



Ohlasy k zápasu



FK Loket
Marian Kolesnáč: Začátek zápasu byl plný nesoustředěnosti, špatná obrané hry, ze které vyplývali chyby. Pak byla penalta, která byla tak 50 na 50. Po prvním poločase vedli domácí 3:0. My jsme byli jak mátury, asi tím počasím. Ve druhém poločase se hra srovnala. My jsme měli vyloženou tutovku, v zápětí měli tutovku domácí, kterou také nedali. Asi dvacet minut před koncem jsme střídali a během šesti minut jsme změnili zápas, kdy jsme dali tři góly po samostatných únicích po levé straně. Byli jsme rádi, že jsme dali dohromady sestavu. Jsou dovolené a to je něco. Takže jsem musel nastoupit i já.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] (78. T. Trianh Hai [-] ) , R. Bečvář [-] , I. Valach [-] , L. Nimrichter [-] , M. Kavur [-] , K. Pátek [-] (65. J. Duplinský [-] ) , Z. Šimek [-] (80. T. Kavur [-] ) , P. Žemlička [-] , F. Vilinger [-] (46. L. Gašpar [-] ) , M. Klemera [-]

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Polák [-] , Z. Truhlář [-] , P. Rubáš [-] , J. Ungr [-] - J. Zubko [-] (76. M. Kolesnáč st. [-] ) , D. Vysekal [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] - L. Pražák [-] , F. Kouba [-] -

ŽK: 87. L. Nimrichter - 10. L. Pražák .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hányš Martin - VASILKO Jan, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.