1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket prohrál s Aší a je poslední. Jiskra okupuje druhou příčku


Branky


0

Lokti se v nové sezoně, ve které působí jako nováček v I. A třídě, příliš nedaří. V dosavadním průběhu získali hráči Lokte pouhý jeden bod a svůj bodový příspěvek chtěli navýšit v zápase s Aší. To se však nepodařilo a po prohře 1:3 zůstává Loket stále poslední. Naopak Jiskra Aš okupuje druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loket nečekalo v žádném případě lehké utkání, protože Aš je jedním z favoritů celé soutěže. Na hřišti ale vidět jasná převaha hostujícího celku vidět nebyla a šance si vytvořila obě mužstva. Loket se dostal dokonce do vedení a to když běžela 34. minuta zápasu. O první branku utkání se postaral Jerry Tochi Onyedikachi. Domácí se však z vedení neradovali dlouho. Za čtyři minuty totiž srovnal utkání Petr Maher a navíc minutu před koncem poslal míč do sítě loketské branky Dominik Kubinec. Do šaten se tak šlo za stavu 1:2 z pohledu domácích. 

 

Do druhého poločasu Loket vstoupil s jasným cílem, kterým bylo vyrovnání. A nebyl k tomu moc daleko. Vytvořil si několik gólových příležitostí, ale ani jedna nakonec gólem neskončila. Naopak hostující Jiskra ukázala zkušenost a v 85. minutě se dostala zásluhou druhé branky Dominika Kubince do dvoubrankového trháku, který udržela až do samého závěru zápasu a zvítězila 3:1. 

 



Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - Z. Truhlář [-] , M. Faber [-] , M. Fronk [-] , R. Faber [-] - J. Onyedikachi [-] , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] (33. D. Vysekal [-] ) , J. Ungr [-] - J. Zubko [-] (83. J. Travenec [-] ) , L. Pražák [-] -

TJ Jiskra Aš
T. Stropek [-] - P. Maher [-] , M. Turták [-] , M. Pilař [-] , F. Koubek [-] (65. T. Glazer [-] ) - J. Jarausch [-] (80. T. Vojík [-] ) , V. Svoboda [-] , A. Houdek [-] - D. Kubinec [-] (87. P. Smáha [-] ) - M. Střeček [-] , J. Potůček [-] (50. M. Bořil [-] )

ŽK: 58. J. Onyedikachi - 71. M. Pilař .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bušek Josef - VASILKO Jan, HODAČ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.