Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov má formu. Porazil Březovou a nadále stoupá tabulkou


Branky


0

Záloha Březové přivítala na svém hřišti v rámci 5. kola I. A třídy tým SMB Bochov. Obě mužstva měla před tímto soubojem stejný počet devíti bodů. Vyrovnáné utkání nakonec dopadlo lépe pro Bochov, který se tak posunul na pátou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začala obě mužstva aktivně a hned v úvodu zápasu, když běžela 9. minuta, vstřelili domácí první branku utkání. O tu se postaral nejlepší hráč minulého kola Michal Čuchraň. Březová tak vedla 1:0 a měla navíc několik dalších příležitostí k tomu, aby své skóre navýšila. Aby se tak nestalo se však postaral jednak hostující brankář Krejčí a jednak Antonín Rendla, který v 20. minutě srovnal stav utkání. Ve zbylé části první půle již branka nepadla a šlo se tak do šaten za stavu 1:1.

 

Druhý poločas se hodně podobal tomu prvním s tím rozdílem, že padla jen jediná branka, o kterou se navíc postarali hostující. Petr Hebert v 62. minutě se totiž do míče opřel Petr Hebert a rozvlníl síť za zády Kasla. Domácí se až do samého závěru snažili o vyrovnání, ale proti byla dobře fungující obrana Bochova. Navíc čtyři minuty před koncem utkání byl vyloučen autor jediné branky Březové Michal Čuchraň, který podle rozhodčích úmyslně kopnul do hlavy brankáře Krejčího v nepřerušené hře, kdy Čuchraň zbytečně dohrával akci a zasáhl právě ležícího gólmana hostí. Březová tak nakonec podlehla Bochou těsně 1:2.



Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - M. Tišl [-] , M. Čuchraň [-] , P. Živný [-] (38. M. Peterka [-] ) , J. Kurčenko [-] (70. R. Drozd [-] ) , J. Hořejší [-] , D. Šarišský [-] , P. Zbořil [-] , M. Slabyhoudek [-] , V. Träger [-] , M. Kaciašvili [-]

FK SMB Bochov
F. Krejčí [-] - M. Heimerle [-] , J. Škoda [-] , J. Podskoč [-] , R. Záluský [-] - R. Kajzar [-] , M. Šípek [-] , P. Hebert [-] (88. D. Herman [-] ) , A. Rendla [-] , K. Pacinda [-] , Š. Šipula [-]

ŽK: 13. M. Čuchraň , 60. M. Slabyhoudek - 14. A. Rendla , 32. Š. Šipula , 56. R. Kajzar , 86. M. Heimerle . ČK: 86. M. Čuchraň .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmat David - CHRÁSTECKÝ František, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.