Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava zvítězila nad Žluticemi a vévodí tabulce


Branky


21. D. Razím , 77. M. Majer - 4. M. Havel , 44. L. Vázler , 68. M. Havel , 74. R. Prokop , 88. R. Prokop
0

Žlutice přivítaly v rámci 6. kola I. A třídy tým Rotas Rotava. Ta by v případě výhry zůstala na první příčce celkové tabulky. A po velmi vyrovnané bitvě, které by slušela spíše remíza, zvítězila nakonec výsledkově jednoznačně 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali hosté z Rotavy výborně a už ve 4. minutě se dostali do vedení zásluhou trefy Milana Havla. Žlutice ale inkasovaná branka nepoložila a snažili se o vyrovnání. To se domácím nakonec podařilo ve 21. minutě, kdy se prosadil Daniel Razím. Diváci, kterých do Žlutic dorazilo šedesát, sledovali pohledný útočný fotbal s šancemi na obou stranách. Do poločasu ale šel přeci jen s lepším pocitem tým z Rotavy, který se dostal minutu před koncem první půle do vedení zásluhou Lukáše Vázlera

 

Do druhého poločasu vstoupili jednoznačně aktivněji domácí hráči, kteří se častokrát drali do útoku. Několikrát je však zastavil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd, i když tomu s největší pravděpodobností tak nebylo. I tak si ale Žlutice vytvořily několik příležitostí, které však neskončily brankou. Za to Rotava dokázala využívat svých brejkových situací a v 68. minutě zásluhou druhé trefy Milana Havla odskočila na rozdíl dvou branek. Navíc se v 74. minutě trefil Roman Prokop a bylo to už 1:4. Za domácí ještě korigoval Marcel Majer, ale to bylo ze strany Žlutických vše. Dvě minuty před posledním hvidzem sudího se ještě trefil podruhé v utkání Roman Prokop, který tak stanovil konečné skóre mezi Žluticemi a Rotavou na 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Byl to hodně kvalitní zápas, kdy jsme hráli doma s prvním týmem. Úžasné bylo rozhodování pomezních rozhodčích. Když vás pětkrát zastaví v útoční akci, tak těžko můžete branku. Já dělám fotbal přes třicet let a trochu tomu rozumím, mám na to kvalifikaci. I soupeř to uznal, že to bylo zvláštní. Samozřejmě soupeř byl kvalitní, je první. Mám z toho divné pocity.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: První půli jsme byli o chloupek lepším týmem. Prohrávali jsme 1:0, ale otočili jsme to. Ve druhé půli se domácím povedlo střídání, byli aktivnější, ale my jsme ve třech brejcích zápas rozhodli. Myslím, že by utkání slušela plichta.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
K. Kroutil [-] - D. Razím [-] , K. Rulf [-] , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-] , M. Majer [-] , D. Učík [-] , M. Kopelent [-] (80. J. Vorel [-] ) , D. Vojík [-] (71. J. Píša [-] ) , R. Šejba [-] (46. M. Tomeček [-] ) , L. Slivčák [-]

TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - P. Jandora [-] , L. Vázler [-] , V. Vinš [-] (87. P. Slabý [-] ) , M. Vázler [-] - J. Klepáček [-] (68. L. Szolar [-] ) , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] , J. Beneš [-] - R. Prokop [-] , M. Havel [-] -

ŽK: 80. P. Jandora .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - MATĚJKA Aleš, KOTOUN Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.