R. Faber 47. (p.)
J. Ungr 72.
2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loket opět bez bodu. Nestačil na Žlutice


Branky


47. R. Faber (p.) , 72. J. Ungr - 28. D. Razím , 52. M. Kašpárek , 55. D. Razím , 83. M. Kašpárek
0

Loketští fotbalisté přivítali na svém hřišti v rámci 7. kola I. A třídy tým Žlutic s vidinou prvního vítězství. Toho ale nakonec nedosáhli i kvůli tomu, že celý druhý poločas hráli pouze o deseti hráčích. Domácí podlehli Žluticím 2:4 a zůstávají dále na chvostu tabulky s jediným bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loket začal utkání velice slibně. V prvních deseti minutách se dostal do dvou brejkových situací, ale ani jedna nakonec neskončila tíženým gólem. Od té chvíle se hra postupně vyrovnávala a byly to nakonec Žlutice, kdo vstřelil úvodní branku zápasu. Postaral se o ní ve 28. minutě Daniel Razím a poslal tak hosty do jednobrankového vedení. V poslední minutě prvního poločasu nejdříve obdržel Lukáš Pražák žlutou kartu za nespokojenost s výroky rozhodčího, po které už použil i hrubé výrazy, což nemohlo skončit jinak než červenou kartou. 

 

Do druhého poločasu tak Loket nastupoval pouze s deseti hráči v poli. I tak si ale po dvou minutách dokázal dojít pro pokutový kop, který s přehledem proměnil Robert Faber. Vyloučení Pražáka ale ovlivnilo zbytek zápasu. Hostující hráči se dostávali do více a více šancí. Tu v 52. minutě dokázal zužitkovat Václav Kašpárek a vrátil tak opět Žluticím vedení. Za další tři minuty se navíc prosadil Daniel Razím a bylo to už 1:3. Zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto, jenže pak se v 72. minutě trefil Jaromír Ungr a bylo to opět pouze o jednu branku. Domácí však v deseti lidech výsledek zvrátit nedokázali. Naopak vítězství hostujícího celku pečetil sedm minut před koncem svoji druhou brankou v zápase Václav Kašpárek. Loket tak prohrál se Žluticemi 2:4.  



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Marian Kolesnáč: Do desáté minuty jsme měli dva samostatné nájezdy, které jsme neproměnili a měli jsme převahu. Poté se hra vyrovnala a soupeř dal z ničeho gól. Před poločasem byl vyloučen náš hráč oprávněně za urážku rozhodčího a od té doby se hra změnila, samozřejmě v náš neprospěch, protože jsme hráli v deseti. Soupeř navýšil vedení na 2:0. Poté jsme korigovali na 2:1, soupeř opět navýšil, my jsme to stáhli v deseti na 3:2 a na konci už nebyla síla zvrátit utkání, kdy to bylo hop nebo trop.

FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Hráli jsme s poledním týmem na mokrém terénu. Utkání mělo podprůměrnou úroveň a nebylo to takové, jako když jsme hráli s lepšími týmy ze shora tabulky. Zápas se mi hrubě nelíbil. Navíc jsme hráli půl zápasu proti deseti, ale nebylo to dobré.



Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - R. Faber [-] , M. Čáp [-] , M. Faber [-] , M. Fronk [-] - J. Ungr [-] , Š. Mosler [-] , J. Onyedikachi [-] (80. J. Zubko [-] ) , M. Kolesnáč [-] , H. Falář [-] (46. D. Vysekal [-] ) - L. Pražák [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Majer [-] (50. D. Záluský [-] ) , R. Suchánek [-] (59. J. Vorel [-] ) , M. Kopelent [-] (69. M. Bok [-] ) , M. Tomeček [-] (84. D. Vojík [-] ) , D. Učík [-] , D. Razím [-] , L. Slivčák [-] , M. Kašpárek [-] , L. Melnyk [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 45. R. Faber , 45. L. Pražák , 64. M. Fronk , 68. M. Čáp , 85. M. Kolesnáč . ČK: 45. L. Pražák .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - KOBIELSKÝ Július, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.