4:1
(2:0)
78. R. Faber
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava si doma poradila s Loktem


Branky


26. R. Prokop , 35. J. Klepáček , 60. A. Kučera , 71. R. Prokop (p.) - 78. R. Faber
0

Hráči Rotasu přivítali na svém hřišti v rámci 8. kola i. A třídy tým Lokte, který do současné doby získal pouhý jeden bod. A své bodové konto nerozšířil ani proti prvnímu celku tabulky. I přes dobrý a sympatický výkon totiž prohrál v Rotavě 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mělo od první minuty náboj a vůbec nebylo znát, že se utkal první tým tabulky s posledním. Obě mužstva si dokázala vytvořit několik příležitostí ke skórování, ale stav zápasu se měnil až po necelé půl hodině hry. Po kombinaci ve velkém vápně zamířil přesně Roman Prokop a poslal Rotavu do jednobrankového vedení. To navíc po další kombinační akci navýšil za dalších devět minut Jaroslav Klepáček. A protože Loket nevyužil ani jednu ze svých šancí, šlo se do šaten za stavu 2:0.

 

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Rotava si vytvořilo o několik málo více brankových příležitostí, než Loket, ale narozdíl od svého soupeře je dokázala hlavně využívat. V 60. minutě se po kombinaci ve velkém vápně dostal k míču Aleš Kučera a rozvlnil síť Lokte už potřetí. V 71. minutě byl za faul hostujícího hráče nařízen pokutový kop ve prospěch Rotavy, který bez problémů proměnil Roman Prokop a bylo to už 4:0. Loket se ale nevzdal a i nadále sympaticky bojoval. Snaha hostujících hráčů vyvrcholila v 78. minutě, kdy se prosadil Robert Faber. Ani jedno mužstvo už žádnou branku nepřidalo a tak Rotava zvítězila nad Loktem 4:1. Loketští hráči ale předvedli na půdě prvního celku bojovný výkon. Největší slabinou hostujících hráčů bylo proměňování respektive neproměňování i těch největších brankových příležitostí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Na to, že je Loket poslední, tak nepředvedl vůbec špatný výkon a myslím si, že jsme měli pouze mírně navrch. Soupeř hrál obětavě, byl důrazný v soubojích. Byl z nich cítit hlad po úspěchu. Ve druhém poločasu jsme prokázali svoji kvalitu a utkání nakonec dovedli do vítězného konce.




Sestavy


TJ Rotas Rotava
P. Slabý [-] - L. Vázler [-] , M. Vázler [-] , P. Jandora [-] (56. V. Vinš [-] ) , J. Beneš [-] - J. Klepáček [-] (75. J. Hessoun [-] ) , M. Jandora [-] , R. Hessoun [-] (60. J. Hanzlík [-] ) - M. Havel [-] , R. Prokop [-] - A. Kučera [-]


ŽK: 69. M. Jandora , 83. M. Vázler - 35. M. Kolesnáč st. .
Místo: UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - TVRDÍK Ivan, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.