Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Rotava zdolala Březovou a přezimuje na prvním místě


Branky


0

Hráči Rotavy přivítali na svém hřišti v rámci 12. kola I. A třídy zálohu březovské Olympie. Domácí, kteří byli oslabení o čtyři hráče základní sestavy kvůli nedisciplinovanosti v předchozím utkání, nakonec dokázali Březovou přehrát v poměru 6:1 a zajistili si tak první příčku po podzimní části soutěže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodní minuty bylo utkání mezi Rotavou a Březovou vyrovnané. Obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke skórování, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Skóre se tedy měnilo až po půl hodině hry, když se prosadil domácí Milan Havel. Domácí se ale z vedení radovali jen pět minut. Pak totiž ztratili míč z čehož vyplynul rychlý kontr hostujícího mužstva. Následně Tišl přihrál nepokrytému Jiřímu Hořejšímu, který doslova narval míč pod břevno a srovnal na 1:1. Do šaten ale přeci jen odcházela spokojeněji domácí Rotava, protože za další dvě minuty se prosadil podruhé v zápase Milan Havel

 

I druhý poločas posledního zápasu podzimní části obou mužstev byl vyrovnaný. Tedy co se předváděné hry týče. Skóre se totiž měnilo už jen ve prospěch domácího Rotasu. Hattrick dokonal v 66. minutě Milan Havel, který zvyšoval na 3:1. Pak přišel neuznaný gól hostujícího týmu, po kterém Rotava vzala utkání do svých rukou a vstřelila další tři branky do sítě Zemana v brance Březové. V 83. minutě zvyšoval na 4:1 Jaroslav Klepáček, za další tři minuty střílel přesně Roman Prokop a o poslední branku v poslední minutě se postaral svým čtvrtým zářezem Milan Havel. Rotava tak zvítězila 6:1 a přezimovat tak bude na prvním místě tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: V oslabené sestavě, ve které jsme nastoupili po kartách v Chyši, předvedlo mužstvo bojovný výkon. Úroveň hry odpovídala tomu, že jsme hráli v oslabené sestavě. Utkání jsme pak rozhodli v posledních patnácti minutách. Mužstvo chválím za příkladnou bojovnost. Soupeř bych chtěl poděkovat za fér přístup a za to, že utkání proběhlo v klidu.

FK Olympie Březová B
Václav Zeman: Myslím si, že to byl celkem vyrovnaný zápas. Sedmdesát minut jsme je zlobili. Za stavu 3:1 nám neuznali gól, myslíme si neregulérně. To ale nemělo vliv. Kdybychom dali na 3:2, tak by to bylo stále vyrovnané. Pak nám dali ale na 4:1 a bylo po zápase. Moje mužstvo podalo bojovný, výborný výkon, ale Rotava potvrdila, že ne náhodou je na prvním místě. Sice vyhrála pro nás krutým výsledkem, ale zaslouženě. Udělali jsme asi pět chyb a dostali šest gólů a soupeři gratuluji.



Sestavy


TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - M. Vázler [-] , V. Vinš [-] (70. F. Šebeš [-] ) , L. Dlouhý [-] , J. Beneš [-] - R. Hessoun [-] , L. Szolar [-] (46. J. Klepáček [-] ) , A. Kučera [-] , J. Hanzlík [-] - M. Havel [-] , R. Prokop [-] -

FK Olympie Březová B
Z. Zeman [-] - M. Čuchraň [-] , D. Peterka [-] , L. Veselý [-] , P. Pivarči [-] (60. R. Drozd [-] ) - P. Neumann [-] , D. Šarišský [-] (66. L. Fröhlich [-] ) , M. Slabyhoudek [-] - J. Hořejší [-] , M. Tišl [-] - J. Machálek [-]

ŽK: 67. J. Hanzlík - 61. P. Neumann , 76. M. Čuchraň .
Místo: UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kobielský Julius - HRNČÁL Jiří, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.