1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše v posledních kolech válí. Před zazimováním mužstva porazila Loket


Branky


67. J. Onyedikachi - 10. J. Lábr , 20. M. Dorňák (p.) , 62. P. Smolík , 74. M. Bouška
1

Hráči Lokte přivítali v rámci 12. kola krajského přeboru na svém ledě tým Sokolu Chyše, tedy mužstvo, kterému se v posledních zápasech dařilo na výbornou. V posledním zápase podzimu dokázala Loket porazit 4:1 a posunout se na třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí Chyše začala utkání výborně a už v 10. minutě se ujala vedení po pohledné kombinaci zakončené střelou Jaroslava Lábra. Za dalších deset minut hostující celek odskočil do dvoubrankového trháku, když využil pokutového kopu nařízeného za faul ve vápně Miroslav Dorňák. Hráči Chyše sice v zápase zaslouženě vedli, ale nepodávali takový výkon, na který jsme byli v posledních kolech zvyklí. Sokol se zřejmě viděl na "závěrečné" už během duelu 12. kola. I tak ale Chyše odcházela do šaten za dvoubrankového vedení.

 

 

Do druhého poločasu nastoupil Loket s tím, že se bude snažit dvoubrankový náskok soupeře smazat. V tom jim ale určitě nepomohlo vyloučení Jaromíra Ungra už po pěti minutách druhého dějství. Ungr se ze hřiště poroučel poté, co nesouhlasil s výroky rozhodčího. Početní výhodu jednoho hráče v poli dokázala Chyše využiít v 62. minutě po brance Patrika Smolíka. Pak ale hráči hostujícího týmu zvolnili tempo a uspěli i domácí, jmenovitě Jerry Tochi Onyedikachi. Pak ale přišlo další vyloučení domácích. Robert Faber dostal druhou žlutou kartu za další kritiku sudího. Loket tak dohrával v devíti, čehož využili hostí už jen jednou a to Miroslavem Bouškou v 74. minutě. Do konce zápasu už další branka nepadla a Loket tak prohrál v posledním zápase podzimní části 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Byl to slabý soupeř, proti kterému se nám nedaří. Nechtělo se nám běhat. Bylo vidět, že kluci cítili, že je soupeř slabý a moc se klukům nechtělo. Tomu odpovídal vývoj, kdy jeden gól byl z penalty. Druhý po pohledné akci. Ve druhém poločase jsme to dali na 3:0. Další vývoj neunesli hráči soupeře, kteří nadávali rozhodčímu, takže dohrávali v devíti. Přesto nám dali na 3:1, my jsme pečetili na 4:1. Je vidět, že potřebujeme hrát proti silnějšímu soupeři, protože pak jde vidět takové to podceněné. Dohráli jsme to, jak jsme potřebovali. Z výkonu nadšený nejsem, z výsledku ale ano a také ze třetího místa v tabulce. Mohli bychom mít o pět šest bodů více, ale na začátku podzimu to bylo z naší strany slabší a uvidíme co jaro.



Sestavy


FK Loket
D. Čepelák [-] - Z. Truhlář [-] , R. Ungr [-] (63. J. Travenec [-] ) - J. Zubko [-] , H. Falář [-] , M. Kolesnáč [-] - J. Onyedikachi [-] , J. Ungr [-] - M. Čáp [-] , R. Faber [-] , Š. Mosler [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , J. Kadlec [-] , R. Rödling [-] , O. Kubinec [-] - P. Tichý [-] , M. Bouška [-] , J. Lavička [-] , M. Dorňák [-] (54. P. Smolík [-] ) , J. Hanzlíček [-] - J. Lábr [-] -

ŽK: 15. R. Faber , 28. J. Ungr , 50. J. Zubko , 68. M. Čáp - 56. V. Dvořák , 63. M. Bouška , 69. J. Kadlec . ČK: 50. J. Ungr , 70. R. Faber .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - KOBIELSKÝ Július, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 11. 2015 09:40
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chyše | Karlovarský | Karlovy Vary
Šňůra Chyše pokračuje (Y)