Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice si poradila bez větších problémů s Hvězdou


Branky


0

Lomnice přivítala na svém hřišti Hvězdu Cheb. Tým, který sestoupil do Krajského přeboru Karlovarského kraje v prvním utkání sezony neuspěl a nepovedl se mu ani druhý zápas. V tom prohrál právě na hřišti Lomnice 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice byla od začátku utkání lepším týmem a svoji převahu dokázala již v 15. minutě zužitkovat. To se po brejkové situaci prosadil Petr Malinkovič, který tak vstřelil svoji první branku v zápase. Lomnice měla do konce poločasu ještě dvě brankové příležitosti, ale ani jedna už gólem neskončila. 

 

I druhý poločas byla Lomnice lepším mužstvem a Hvězdě nedovolila žádnou šanci. Když se navíc v 52. minutě podruhé trefil Petr Malinkovič, dostala se již do dvoubrankového trháku. Za dalších pět minut přišla pro Chebské další rána v podobě inkasované branky. O tu se postaral Daniel Novák, který utekl všem bránícím hráčům a bez problémů prostřelil brankáře Máchu. A protože už další branka nepadla, zvítězila Lomnice v jednoznačném utkání 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: Hvězda je po sestoupení z divize splácaná s béčkem a dorostem. Už od začátku neměli skoro žádné šance a dá se říci, že jsme drželi daleko více míč. Měli jsme i nějaké tutovky. Hvězda neměla skoro žádnou šanci. Nakonec jsme do poločasu jednu ze šancí proměnili a další dvě šance jsme nedali. Po poločase jsme přidali další dvě branky a drželi jsme hodně balón. Hvězda skoro nezahrozila.




Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - P. Malinkovič [-] (82. P. Veselý [-] ) , S. Hauf [-] , D. Novák [-] (82. P. Lorenz [-] ) , J. Oršula [-] , M. Prečan [-] (73. J. Kníř [-] ) , J. Kníř [-] , T. Zindl [-] (89. L. Maňák [-] ) , R. Čipera [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - T. Balák [-] (60. R. Liguš [-] ) , J. Klepáček [-] , J. Neumann [-] (70. M. Nečekal [-] ) - L. Hajmacher [-] , J. Netrval [-] , A. Fidler [-] , M. Dobeš [-] - M. Hlivjak [-] , J. Milota [-] , R. Žídek [-]

ŽK: 67. M. Prečan , 78. D. Novák - 67. J. Neumann , 84. M. Hlivjak , 84. M. Dobeš .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - GARDOŠ Jiří, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.