Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim na domácím hřišti nestačila na FC Cheb


Branky


0

Toužim na domácím hřišti v minulém ročníku Krajského přeboru Karlovarského kraje válela a očekávalo se, že ani v letošním ročníku nebude žádná změna. Ta ale nastala, minimálně v 1. kole, protože Toužim na svém hřišti prohrála s FC Cheb 2:4.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas přitom začali domácí výborně. Již v 7. minutě šli do vedení díky střele Karla Čermáka. Za dalších sedm minut bylo hostujícímu mužstvu ještě hůře. To se totiž trefil Miloslav Hotěk a zařídili Toužimi dvoubrankový náskok. O který však ještě v prvním poločase hráči domácích přišli. Cheb vstal z mrtvých a v 21. minutě nejdříve snížil Jiří Vondrášek, aby o čtyři minuty později mohl Martin Speierl vstřelit vyrovnávací branku. Od té doby byl Cheb na koni a v 39. minutě bylo dílo dokonáno. Radim Prokopec propálil Bronce v brance Toužimi a Cheb se dostal do vedení 3:2.

 

Ve druhé polovině zápasu šla Toužim s jasným cílem a to minimálně vyrovnat nepříznivý stav zápasu. To se ji ale nepodařilo. Jedinou branku, která totiž Toužim dokázala vstřelit byla do vlastní sítě v 89. minutě, o kterou se postaral Marek Hejkal. Tím vyhasly veškeré naděje Toužimi o zisk alespoň jednoho bodu. Domácí tak podlehli FC Cheb 2:4.

 



Sestavy


SK Toužim
J. Bronec [-] - D. Drabík [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] , R. Štětka [-] (49. M. Osvald [-] ) - J. Vild [-] , K. Klepal [-] , J. Borek [-] , J. Hudec [-] - L. Nezval [-] , M. Hotěk [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] , P. Benkovský [-] , P. Koloc [-] , J. Vondrášek [-] - J. Anděl [-] , P. Sedlák [-] , J. Dvořák [-] (69. P. Dulovec [-] ) , M. Speierl [-] - R. Prokopec [-] , V. Altman [-]

ŽK: 33. J. Borek , 65. D. Drabík - 37. J. Anděl , 81. P. Dulovec .
Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hányš Martin - CVRK Miroslav, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.