1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim získala proti Kynšperku první body


Branky


0

Kynšperk nad Ohří přivítal na svém hřišti tým SK Toužim, která toužila po prvních bodech v sezoně. A to se ji podařilo. Po výborném výkonu zvítězila 2:1 a poprvé v letošním ročníku krajského přeboru zvítězila, navíc na hřišti soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty byli hosté lepším mužstvem a na brankáře Jakuba Karlíka vysílali jednu střelu za druhou. Poprvé ho dokázali překonat až v 35. minutě, kdy se o to postaral Jakub Borek. Na jeho střelu si sice Karlík sáhl, ale vytlačit ji z brány už nedokázal. Po vstřelené brance byla Toužim nadále aktivnějším týmem a Kynšperk měl s jejich útočníky co dělat. V prvním poločase ale další branka nepadla a šlo se tak do šaten za stavu 0:1.

 

Ve druhém dějství se podařilo Kynšperku vyrovnat. Běžela 58. minuta hry, když se do míče opřel Radek Panajatov a rozvlnil sít toužimské branky. Vyrovnaný stav však dlouho nevydržel. Čtyři minuty poté se totiž prosadil podruhé v zápase Jakub Borek a poslal Toužim opět do jednobrankového vedení. Toužim měla po zbytek zápasu více sil a jednobrankové vedení si uhlídala až do konce. Poprvé v sezoně tak zvítězila a připsala si první tři body do tabulky krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Ani ve druhém domácím utkání se nám herně vůbec nedařilo. Jen díky výborně chytajícímu gólmanovi Jakubu Karlíkovi, který zlikvidoval hostům několik tutovek  a nemohoucnosti hostujících hráčů vstřelit více branek, neskončil tento zápas dalším debaklem. Naše obrana měla po celé utkání co dělat, aby bránila jeden útok za druhým. Hosté vyhráli zaslouženě a připsali si první body.




Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - M. Vágner [-] (63. Z. Štryncl [-] ) , T. Orgoník [-] , R. Panajotov [-] , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , M. Bobčík [-] , M. Najman [-] (70. J. Jakubec [-] ) , M. Carda [-] , F. Hanzlíček [-] , Z. Beran [-]

SK Toužim
J. Bronec [-] - D. Drabík [-] , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] , R. Štětka [-] - J. Vild [-] , J. Hodina [-] , K. Klepal [-] , J. Borek [-] - J. Hudec [-] , M. Hotěk [-] (89. M. Osvald [-] )

ŽK: 30. F. Hanzlíček , 84. T. Orgoník - 45. J. Vild .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavatý Josef - CVRK Miroslav, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.