4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí na domácí půdě smětlo Citice


Branky


13. M. Půta , 32. S. Nguyen , 34. J. Samek , 43. M. Půta
0

Citice vyjeli k utkání 2. kola krajského přeboru na hřiště Královského Poříčí. Cestou tam se Citičtí v autě určitě tak netlačili, jako cestou domů, protože to si s sebou vezli čtyři branky. Za to Královské Poříčí doma nedostalo ani jednu a po zásluze získalo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo Královské Poříčí za prvé lepším mužstvem a za druhé určitě šťastnějším. V 13. minutě se totiž dostalo do vedení zásluhou Milana Půty. Po půlhodině a dvou minutách k tomu se trefil Samuel Nguyen a bylo to už 2:0. A to nebylo zdaleka vše. Dvě minuty na to se prosadil Jiří Samek a za dalších devět minut podruhé v zápase Milan Půta. Královské Poříčí se tak díky kombinačním akcím a přesnému zakončení dostalo v prvním poločase do vedení 4:0.

 

Do druhého poločasu vstoupili Citice s tím, že namají co ztratit a i díky několika střídáním na straně domácího celku, se hra vyrovnala. Hostujícímu týmu se však nepodařilo proměnit ani jednu vytvořenou šanci v gól, a tak zvítězilo Královské Poříčí nad Citicemi 4:0. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: První poločas jsme byli lepší a také skončil 4:0. Druhý poločas jsme měli nějaké vynucené střídání a hra se tím pádem zhoršila. Druhý poločas už to bylo vyrovnanější.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - J. Samek [-] (34. R. Boček [-] ) , M. Půta [-] , M. Tuschinovschi [-] (68. P. Bureš [-] ) , J. Miksa [-] , J. Drobný [-] (78. L. Friml [-] ) , M. Dufek [-] (63. V. Číž [-] ) , S. Nguyen [-] , O. Hollý [-] , T. Kričfaluši [-] , D. Unger [-] (81. A. Majer [-] )

Sokol Citice
M. Moule [-] - P. Šimek [-] , D. Rajtšlegr [-] , J. Bufka [-] , J. Bílek [-] (78. T. Svatoch [-] ) , R. Pinta [-] - M. Kessl [-] , D. Psota [-] , T. Burda [-] (40. P. Širochman [-] ) - L. Mika [-] , M. Hamouz [-] (54. F. Vilček [-] ) -

ŽK: 27. L. Mika , 61. R. Pinta .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Peschel Filip - ŠTĚŘÍK Filip, PEŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.