1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek vzdoroval Mariánkám, které i přesto berou tři body


Branky


0

Nejdek v prvních třech zápase krajského přeboru získal osm bodů z devíti možných a lepší vstup do této sezony si mohl přát jen těžko. Před sebou ale měli Nejdečtí zápas na domácí půdě s favoritem soutěže Mariánskými Lázněmi. Hostující celek nakonec po napínavé bitvě zvítězil 1:2, ale Nejdek ukázal, že v krajském přeboru rozhodně neřekl poslední slovo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali domácí aktivně a vytvořili si několik šancí. Kdo ale dal první branku byli hostující. Ti využili své první šance, když po faulu rychle rozehráli a Vladimír Kafka, který pelášil sám na brankáře překonal Bílka v brance Nejdku. Po zbytek první půle nebyl k vidění již příliš pohledný fotbal a nepadla už ani žádná branka. Do šaten šel tak s lepší náladou tým z Mariánských Lázní.

 

Ve druhém poločase byl k vidění boj o každý míč, o každý souboj a ještě k tomu si diváci mohli užívat brankové příležitosti. Těch nakonec měl víc hostující celek, jenže hráči Viktorky nemířili natolik přesně, aby zvýšili svůj jednobrankový rozdíl. Toho využil ke skórování Nejdek zásluhou Antonína Mandouse z 73. minuty. Jenže radost domácím fanouškům, kterých na Limnici přišlo 200, nevydržela dlouho, protože za dvě minuty obstřelil brankáře Jan Bílek a opět vrátil hostujícímu celku vedení. Ke konci zápasu měli Nejdečtí ještě několik příležitostí k vyrovnání, zejména ze závaru před brankou Šmejkala, ale žádná z jejich šancí se již neujala a Mariánským Lázním prohráli 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Od začátku utkání bylo jasné, že se střetneme s dosud nejkvalitnějším týmem v průběhu nové sezony. Začali jsme aktivně, ovšem hned první akce hostů skončila gólem po rychlém rozehrání po faulu. Hned vzápětí jsme mohli vyhrovnat, ale hostující gólman Viktorii podržel. Zbytek poločase se pak dá charakterizovat jako bitva mezi dvěma vápny s minimem šancí a velkým nasazením na obou stranách. Podobný ráz měla hra i ve druhém poločasu, ale tentokrát i se šancemi, kterých měli více hosté. Se stále rostoucí snahou o vyrovnání jsme stále více otevírali obranu. Vystřídali jsme a patnáct minut před koncem to přineslo své ovoce, když vyrovnával Mandous. Za tři minuty ale Mariánky opět vedly po šikovném zakončení. V posledních minutách jsme si vytvořili tlak, ale z několika závarů ve vápně se míč do branky nepodařilo dostat. Škoda, hosté měli kvalitu, přesto mohl zápas skončit s naším bodovým ziskem.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Výhra byla zasloužená, protože šancí jsme měli daleko více než domácí. Po vyrování na 1:1 jsme hned za tři minuty dali dalšího góla. Byl to těžký zápas, ale naštěstí jsme to vzládli v divočejším prostředí, které v Nejdku bylo.



Sestavy


FK Nejdek
J. Bílek [-] - Š. Sulák [-] , T. Pilař [-] , F. Jílek [-] , F. Neudert [-] (69. A. Mandous [-] ) , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , J. Kurtin [-] (76. J. Falatek [-] ) , F. Rutrle [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - J. Šaliga [-] , M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] - V. Kafka [-] , M. Drahorád [-] , J. Maule [-] (63. T. Kabelák [-] ) , D. Cinkanič [-] (71. J. Bílek [-] ) - J. Kovář [-] , P. Holub [-] -

ŽK: 28. J. Pachta , 86. J. Rutrle - 7. J. Maule , 30. M. Drahorád , 37. J. Kovář , 90. D. Šmejkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Godža Ladislav - CVRK Miroslav, ŠTĚRBA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.