Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižažanov B si odvezl z Hamrů cennou výhru


Branky


22

Křižažanov B si odvezl z Hamrů cennou výhru, kterou mu vystřelil deset minut před koncem Láznička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly čtyři branky

V utkání rezerv se střetla béčka domácích Hamrů a hostujícího Křižanova. Tabulkové postavení napovídalo, že půjde o vyrovnanou bitvu, od začátku však tahal za delší konec Křižanov – již v 6. minutě využil nekvalitní malé domů Částek a nadvakrát překonal Bence. Že je kanonýrem posledních týdnů potvrdil Částek rovněž v 15. minutě a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Odpověď domácích přišla po půlhodině, Andělovo netaktické vystoupení potrestal ze samostatného úniku Miklík. Hosté I nadále drželi otěže zápasu ve svých rukou, řada šancí se ovšem neujala, dva velmi podezřelé penaltové zákroky se podle sudího Žilky pískat nemusely. Závěr poločasu přinesl naprosto senzační vyrovnání ze strany domácích, jimž pomohl nepochopitelný kiks hostujícího Homoly, který přímý kop snad ze 40 metrů pouze vyrazil před sebe a na dobíhajícího Zátopka zívala prázdná branka.

V závěru rozhodl Láznička

Černou pětiminutovku hostující defenzivy korunoval hned po pauze Anděl, který lehkou ztrátou ve svém vápně umožnil zcela osamocenému Dankovi k otočení průběhu zápasu – 3:2. Naštěstí se duo nešťastníků v hostujícím dresu nemuselo spoluhráčům zpovídat ze ztráty bodů, protože zejména díky agilnímu Částkovi a střídajícímu Stupkovi po hodině hry Křižanov nejen srovnal, ale v 81. opětovně převážil misky vah na svou stranu.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik:

SK FC Křižanov B
Martin Homola: V první půlce jsme domácí nepustili doslova a do písmene k ničemu. Vedli jsme 2:0, měli další šance, navíc se asi měla pískat přinejmenším jedna penalta. Být to o tři góly, je po zápase, nicméně fotbal – a tím spíš na této úrovni – je o chybách, u prvního gólu jsme s Laďou Andělem neměli svědomí čisté asi ani jeden, druhý gól asi ani netřeba komentovat, doufám, že podobný kiks zas pár let neudělám, takže opravdu vřelé díky všem klukům, kteří se o naši výhru zasloužili, protože se opravdu nerodila lehce, jakkoliv byl průběh zápasu poměrně jasný – zejména v první půli.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - P. Danko [-] (75. M. Fila [-] ) , J. Zábranský [-] , J. Miklík [-] (46. J. Martaus [-] ) , L. Sýs [-] , J. Culek [-] (56. J. Lóži [-] ) , M. Srnský [-] , A. Zátopek [-] , V. Kříž [-] , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Mužátko [-] (74. M. Sklenář [-] ) - M. Láznička [-] , M. Burian [-] - M. Částek [-] - M. Král [-] (60. J. Marek [-] ) , P. Hladík [-] , L. Anděl [-] , T. Plocek [-] , M. Žejšek [-] (83. J. Uhlíř [-] ) , M. Broža [-] (46. J. Stupka [-] )

ŽK: 37. V. Kříž , 78. L. Benc - 60. L. Anděl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽILKA Jan - NOVOTNÝ Tomáš (N), HRON Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Šenkýř
Tip experta: výhra domácích

Myslím že tohle bude celkem jasný zápas. Většina B týmů je silnější doma než venku takže pro mě je to jasná 1…

Tip: remíza

Tip: výhra domácích