0:3
(0:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:00

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B obral překvapivě favorita


Branky


22

Křižanov B obral překvapivě favorita a Vír ztratil poprvé na podzim body. Zápas však byl nakonec kontumován ve prospěch Víru, pro nastoupení více povolených hráčů ze soupisky domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír se dostal v první půli do vedení

Ve 4. kole podzimní části přivítala notně posílená rezerva Křižanova do té doby suverénní Vír. Hosté od úvodních minut dokazovali, že bez ztráty bodu zatím nejsou náhodou a od úvodních minut domácí defenzivě zle zatápěli. Výsledkem ovšem byla jen série rohů a Lahodného umístěná střela, kterou dokázal bezpečně pokrýt domácí brankář. Vír si v první půli vytvořil řadu šancí, nepřesnost na kopačkách ofenzivních hráčů ovšem znamenala, že jedinou branku zaznamenali ve 26. minutě, kdy z dorážky pohodlně skóroval Rychlý. Řada dalších brejků i přečíslení zůstala nevyužita, největší šance měli hosté v závěru prvního dějství, kdy nejprve nedokázali využít přečíslení třech na jednoho, v závěru poločasu pak osamocený hostující útočník trefil pouze tyč Homolovy brány. To už byl dobrou čtvrthodinu zápas v režii oboustranně nepřesného sudího Tomáška, jenž erupci nervů a agresivity z obou stran popustil oceněním žlutou kartou nesmyslný Bukáčkův zákrok na domácího brankáře Homolu, který měl míč ve své moci, což hostujícímu mladíkovi nezamezilo v dohrání spíše v hokejovém duchu.

 

 

Domácí Láznička vyrovnal

V druhé půli domácí přeskupili řady, D. Uhlíř se posunul z obranné čtveřice až na hrot ofenzivní vozby, a na křižanovském výkonu byla změna znát. Odměnou několika desítkám diváků pak byla krásná dalekonosná Lázničkova střela k tyči, po které Preisler pouze ohlédnul. Bojovné, ne však přehnaně agresivní, utkání pak opětovně uchopil do svých rukou sudí Tomášek, kdy nejprve přísně poslal do sprch hostujícího Šenkýře, což pak očividně kompenzoval situací, kdy se na základě běžného faulu a následného komentáře objevila červená v zápisu i pro domácího Šoukala. Zápas tak skončil zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola: Kdybychom dnes neměli kluky z áčka a Vír měl přesnější mířidla, mohlo to být do půlky 0:5. Naštěstí se tak nestalo, vybojovali jsme bod, který v dané chvíli bereme. Metr rozhodčího byl dnes opravdu úsměvný, ale když nic jiného, kazil na obě strany, takže nedává smysl se o něm nějak více zmiňovat.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř:



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Mužátko [-] - M. Burian [-] , M. Láznička [-] , J. Pavlík [-] - L. Burian [-] - J. Vítek [-] , D. Uhlíř [-] , J. Stupka [-] , P. Kaštan [-] (46. M. Šoukal [-] ) , T. Plocek [-] (90. J. Uhlíř [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , D. Šenkýř [-] , J. Sedler [-] (90. A. Filip [-] ) - V. Skoumal [-] , O. Rychlý [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] , V. Sedler [-] (73. M. Matuška [-] ) - F. Kintr [-] , R. Bukáček [-] (86. K. Orel [-] )

ŽK: 9. M. Homola , 18. J. Vítek , 46. M. Láznička , 56. M. Burian , 85. M. Šoukal , 85. L. Burian - 31. R. Bukáček , 35. T. Sedler , 51. V. Sedler , 67. D. Šenkýř , 77. J. Preisler . ČK: 85. M. Šoukal - 70. D. Šenkýř .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Vír začal famózně a vše zatím vyhrál. Křižanov ale v domácím prostředí uhraje remízu 2:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů