2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříí podlehlo na domácí půdě Novému Sedlu


Branky


33. D. Unger , 43. D. Unger - 20. R. Sattler , 74. R. Kaňok , 87. T. Tefr
0

Nové Sedlo na začátku sezony zaváhalo, ale opět nabírá na otáčkách a přibližuje se výkonům, které hráče Baníku zdobili v předchozí sezoně. V rámci 4. kola zajížděli Novosedelští na hřiště do Královského Poříčí a získali tři důležité body v honu za prvními příčkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní dvacetiminutovce byl k vidění vyrovnaný boj, na jehož konci se radovali hosté ze vstřelení branky. O tu se postaral Robin Sattler, který tak otevřel brankový účet zápasu. Který v 33. minutě srovnal svoji první brankou v zápase Daniel Unger. Unger se totiž za dalších deset minut trefil ještě jednou a otočil tak stav zápasu ve prospěch Královského Poříčí.

 

Ve druhém poločase se Novosedelští hnali za vyrovnání a dobývali branku Dvořáka, který svoji kůži nedal lacino a skvělými zákroky držel Královské Poříčí ve hře. Vyrovnání přišlo až v 74. minutě, když se prosadil Radek Kaňok. Navíc se hostujícímu celku podařilo vstřelit ještě jednu branku. Tři minuty před koncem strhl vedení na stranu Nového Sedla Tomáš Tefr. Domácí celek konec utkání nezvládl i kvůli Jaroslavu Rajchrtovi, který dostal červenou kartu za udeření soupeře rukou do obličeje.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: Fotbalově to znovu nebylo nic moc, ale díky bojovnosti a hlavně neúnavné snaze o dobytí branky v závěru utkání se můžeme radovat ze zisku třech bodů.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - J. Samek [-] , R. Boček [-] (80. P. Bureš [-] ) , M. Půta [-] , J. Miksa [-] , D. Unger [-] , M. Dufek [-] (46. J. Rajchrt [-] ) , S. Nguyen [-] (63. L. Friml [-] ) , R. Jelínek [-] , T. Kričfaluši [-] , J. Drobný [-] (11. O. Hollý [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - T. Pelech [-] (60. M. Pešák ml. [-] ) , R. Kaňok [-] , R. Sattler [-] , D. Petřík [-] (53. J. Vostrý [-] ) , B. Rychna [-] (53. F. Kovařík [-] ) , M. Werner [-] , P. Šebl [-] , E. Lakatoš [-] , M. Müller [-] , L. Macák [-] (60. T. Tefr [-] )

ŽK: 72. M. Půta , 90. J. Miksa - 32. R. Sattler , 58. T. Pelech . ČK: 89. J. Rajchrt .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Martin - ŠTĚRBA Václav, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.