1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrály Rozsochy


Branky


26

Derby vyhrály Rozsochy, které si vezou z Dolní Rožínky všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vyhrály poločas o branku

Za slunečného dne se na hřišti Dolní Rožínky odehrálo velice zajímavé derby s Rozsochami. Do utkání lépe vstoupili domácí a připravili si několik náznaků, ale jak už to někdy bývá, do vedení šli naopak hosté, a to když po krásné kombinaci středem hřiště vběhl do pokutového území Juračka a přesnou ranou nedal domácímu gólmanovi šanci. 0:1. Baníkovci byli první brankou otřesení, ale nadále se snažili hrát kombinační hru. Z druhé šance hostů přidal druhý hřebíček Prášil, nutno poznamenat, že opět po krásné kombinaci a přesnou střelou. Stav 0:2. Hosté prokázali svoji výbornou úspěšnost v proměňování šancí, což byl také hlavní rozdíl mezi oběma týmy, neboť více šancí měli domácí, ale neprosadili se. Namátkou se lze zmínit o tyči Čermáka, dorážce Černého, atd. Když už se zdálo, že hostující branka je pro domácí hráče zakletá, Rožínce pomohl brankář Rozsoch, snažil se rozehrát balón po zemi, ale pod tlakem míč rozehrál špatně a nabídl Černému střelu do prázdné branky, i když z velké dálky, míč trefil přesně. 1:2. Po zbytek prvního poločasu měla Rožínka nadále mírnou převahu, ale dalších branek se početná divácká návštěva nedočkala.

Druhý poločas se diváci gólu nedočkali

Druhý poločas byl celý v režii domácích, hosté měli snad jednu příležitost, a to když domácí všechny síly vrhli do útočení, jednou utekl hostující útočník, překonal brankáře, ale z prázdné branky míč vykopl Hille. Baník uzavřel Rozsochy na jejich půlce, tlačil, vytvářel si šance, ale neproměňoval. Tento stav vydržel až do 85 minuty. Po centru od Bukáčka se k balónu dostal střídající Bílek a krásnou střelou z halfvoleje srovnal skóre. K nevěřícnému úžasu všech aktérů utkání rozhodčí branku neuznal pro vymyšlený offside. Utkání tedy skončilo 1:2 pro Rozsochy, ale domácí se za svůj výkon nemusejí vůbec stydět.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Téměř celé utkání jsme byli herně lepším týmem, ale svoje šance jsme neproměnili. Hosté z prvních dvou šancí dali dva góly. Kvalitní emotivní utkání jsme prohráli 1:2 i díky neuznanému gólu z offsaidu asistentem AR2 Doležalem v 85. minutě, offside dle všech co seděli v úrovni akce nebyl. Další velice "zajímavé" rozhodnutí tentokráte hlavního sudího Tomáška bylo, že nenastavil ani jednu minutu, což po sedmi střídáních, osmi žlutých, pár dalších přerušeních hry, je opravdu zajímavé. Jinak emotivní utkání zvládli sudí relativně dobře, ale výše zmíněné situace nezvládli správně... Na výkon domácích hráčů můžeme být pyšní, akorát musíme zlepšit zakončení. Děkujeme také fanouškům za vytvoření skvělé kulisy utkání.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: "Utkání jsme zvládli takticky na jedničku. Po dvou nádherných brankách (mohli jsme přidat i další) jsme domácí, kteří kromě tyče nic neměli, dostali do hry naší chybou. Ve druhém poločase jsme pod tlakem zaslouženě udrželi vítězství!!"



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - V. Vondruška [-] (76. J. Bílek [-] ) , O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (71. Z. Konček [-] ) , P. Bukáček [-] , P. Bartoněk [-] (66. T. Kliment [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - A. Jaroš [-] (73. J. Holý [-] ) , P. Bureš [-] (86. M. Šafránek [-] ) , D. Juračka [-] , S. Padrtka [-] (76. A. Prášil [-] ) , V. Ambrož [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 1. O. Černý , 45. P. Vondruška , 49. L. Hofman , 84. J. Bílek , 87. P. Sedlák - 8. P. Bureš , 13. V. Ambrož , 49. P. Prášil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOLEŽAL Kristián, DOLEŽAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra domácích

Jasná 1 v derby Rozsochy šmiknem před solidní fanouškovskou návštěvou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Bude to zajímavé, pro domácí těžké a nervózní utkání, které ale hosté zvládnou a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Místní derby dvou mužstev se stejným počtem bodů ale jako Baníkovec nemohu tipovat jinak

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích