3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín rozhodl v samém závěru


Branky


26

Radostín rozhodl v samém závěru, kdy vstřelil Štěpánovu rozhodující branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vyhrál první poločas

Za nečekaně hezkého počasí se postavili domácí k utkání, které pro ně mělo být dle tabulkového postavení lehké, navíc když Štěpánov přijel zřejmě oslabem, ikdyž posílen posledním bodovým ziskem.

Začátek zápasu odpovídal předpokladům, domácí se hrnuli do útoku a šance střídala šanči, ovšem ani Císař ani Toman své šance neproměnili, a když tváří tvář stál brankáři Fňukal, který taky neproměnil zdálo se, že bude zle...Štěpánov hrozil z brejků a ze standardek, ovšem domácí mají v Bráně Dupala...a tak po samostatné akce Císaře kdy vymíchal obránce otřel balón o tyč mohli jít domácí do vedení. o 3 minuty později Kozel centrem uvolnil Tomana a ten z voleje zvýšil skóre na 2:0. Tím aktivita domácích ustala a upustili od svojí hry, hosté toho využili a v37.minutě po pasu za obranu vyslal nechytatelne balón směr brána Karásek.

V závěru rozhodl Bradáč

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí tlakem, a byl na balónu po chvíli ale vše opět opadlo a jejich snahu hrnout se dopředu využili hosté. Po brejku se nejprve řítili 3 na osamoceného Dupala v bráně, ovšem tragické řešení udělalo z Dupala hvězdu a tak srovnání přišlo na řadu po dalším propadnutí domácí obrany a brejku Kutnyka, který si s brejkem poradil mazácky. Ve velké šanci byl v 75.minutě Toman, obešel brankáře ale do sítě díky obráncům balón nedostal. Když už vypadalo, že utkání skončí remízou, tak hostující brankáře vytvořil megaminelu vhodnou do borce na konec....Nepovedený přímý kop z 30 metrů bradáče pouštěl typickým gestem vedle brány, ale balón se odrazil o tyč do jeho branky a tak domácí slavili výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Miroslav Láznička: Chlapce musím pochválit za prvních 25.minut, ovšem potom jsme selhali snad ve všem, nepochopím proč se ná to opakovaně děje a že si na to nedáme pozor. Takovéto zápasy by měli končit kanonádou a jasným vítězstvím, ovšem my zřejmě branky dávat nechceme...nepochopím to...Musím pochválit soupeře, který ve velmi oslabené sestavě od 25.minuty předváděl kompaktní hru, měl silná střed hřiště a hrozil nebezpečnými brejky.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Císař [-] (62. J. Poul [-] ) , D. Toman [-] , L. Kozel [-] , D. Hrbek [-] , O. Bradáč [-] , F. Ochrana [-] , L. Oulehla [-] , R. Fňukal [-] , P. Dvořák [-] , J. Kohout [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Fiala [-] - R. Jílek [-] , I. Jílek [-] , V. Kutnyk [-] , M. Vašek [-] , A. Janeček [-] , T. Richter [-] , R. Hrubeš [-] , O. Hrubeš [-] , P. Karásek [-] , M. Ostrovskyi [-]

ŽK: 83. O. Bradáč - 56. R. Hrubeš .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - MYŠKA Roman, ŠOUSTAR Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: výhra domácích

Radostín si zápas doma pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Štěpánov bude značně oslaben a v Radostíně proto prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpánovu se moc nedaří tak že Radostín bude bodovat

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích