Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka doma nadělovala


Branky


29

Dolní Rožínka doma nadělovala, když si Osová Bítýška odvezla domů šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo šest gólů

Do nedělního utkání lépe vstoupili hráči domácího celku. Ještě v první minutě utkání přesnou přihrávkou vyzval Bílek do šance Čermáka, jenž nadvakrát překonal hostujícího brankáře. 1:0. Dlouhou radost z vedení domácí neměli, protože už v deváté minutě srovnal po pěkné akci, přesnou střelou k tyči hostující Vařílek. 1:1. Baník si vedení vzal okamžitě zpět a to když ve 12. minutě proměnil pokutový kop Vondruška. Sporná penalta se pískala za kontakt mezi domácím Hillem a brankářem Osové Bítýšky. V dalším průběhu utkání měli mírně navrch hosté a jen díky brilantním zákrokům brankáře Horáka mohl 32. minutě navýšit skóre na 3:1 utaženou střelou z poza vápna Hofmann.

Utkání se dohrávalo

O půli došlo k střídání v týmu domácích a na hřiště přišel Černý, jenž po sedmi minutách na hřišti, nádhernou hlavičkou, odrazem od horní tyče, poslal míč za brankovou čáru. 4:1. Hosté se nezlomili a utkání zdramatizovali hostujícím Karmasinem. 4:2. Domácí ovšem rychle a už definitivně zlomili odpor, jinak sympaticky hrající Bítýšky. Svoji střeleckou formu Černý potvrdil přesnou střelou v 73. minutě. 5:2. V 85. minutě svojí druhou brankou v utkání stanovil konečný výsledek Čermák. Čermák i Černý měli ve druhém poločase příležitosti k dosažení hattricku, své šance však neproměnili.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: První půle z naší strany určitě nebyla ideální, ale dokázali jsme vstřelit tři góly. O půli k týmu velmi důrazně promluvil trenér Jokl a na výkonu to šlo znát. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a měli jsme mimo vstřelené góly další příležitosti. Utkání probíhalo v duchu fair-play, a to až na jeden nevybíravý zákrok domácího Večeři, za který se Jakub dodatečně omlouvá. Sportu zdar a fotbalu vzlášť

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa:



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - F. Šmerda [-] (79. J. Vařejka [-] ) , J. Bílek [-] (46. O. Černý [-] ) , V. Vondruška [-] (78. Z. Konček [-] ) , P. Bukáček [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (70. M. Šimeček [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - T. Karmazín [-] , O. Liška [-] , P. Antoš [-] , A. Karásek [-] , O. Zeman [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] (75. L. Sýkora [-] ) , J. Malý [-] (15. P. Karmasin [-] ) , T. Malý [-] , M. Dupal [-] (59. P. Machát [-] )

ŽK: 37. J. Večeřa - 5. P. Antoš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - KOZINOVÁ Martina, LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: David Fendrych
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favority a body zůstanou doma

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů