1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka vydolovala bod v nastavení


Branky


31

Dolní Rožínka vydolovala bod v nastavení a rozešla se s Radostínem nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Císař poslal hosty do vedení

 

Ve slunném nedělním odpoledni přivítalo mužstvo Dolní Rožínky na pekelné uranové půdě rozjetý Radostín. Oba manšafty si v minulém kole připsali snadné úvodní vítězství v prvním kole nové sezóny. Utkání nemělo jasného favorita a mnozí fanoušci i aktéři utkání, zcela jistě v netrpělivosti vyčkávali první opravdu těžké utkání svých týmů. Do zápasu vstoupili lépe domácí. Od prvních minut dostali hráče hostujícího Radostínu pod tlak. Dolní Rožínka měla hru pod kontrolou a vytvářela si nemalé množství gólových příležitostí. Postupně selhali ve vyložených šancích Sedlák, Bartoněk i Bílek. Logicky následoval trest, když z ojedinělé útočné akce hostujících chladnokrevně zakončil svůj samostatný úprk na domácího gólmana, již letos pětigólový střelec Císař. Po vstřelené brance se hra mírně vyrovnala, domácí, byli i nadále lepším týmem a do poločasu si vypracovali několik slibných příležitostí. Avšak, jak bylo typické pro popisovaný souboj, své šance domácí střelci trestuhodně promarnili. Poločas skončil stavem 0:1 pro hosty z Radostína

Čermák zachránil domácím bod

Druhý poločas probíhal stejně jako ten první. Domácí si vypracovávali šance a drželi hosty pod tlakem, ale dobrý herní výkon nedokázali celých 90 minut gólově proměnit ve srovnání skóre. Hned na začátku druhé půle měl na hlavě srovnání Černý, avšak svoji hlavičku nasměroval nad břevno, druhý hlavičkový pokus domácímu střelci bravurně zlikvidoval hostující brankář Dupal. Hosté hráli ze zataženého bloku a vyčkávali na brejkové situace. Postupně domácí hru stále více otevírali ve snaze k vyrovnání, toho hosté využili k uvolnění svého forwarda Císaře, jemuž skvělým zákrokem překazil radost z druhé branky domácí gólman Horák. Domácí se nevzdávali a až do konce se snažili o srovnání. Když už se zdálo, že vstřelení gólu není domácím souzeno, dokázal v nastavení srovnat domácí střelec Čermák pohotovou střelou k tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Po průběhu utkání mohou být nakonec obě mužstva spokojená s remízou. Domácí sice byli lepším týmem, ale s jejich zmarem v zakončení, mohou být rádi za srovnání v nastavení. Hosté z dvou, tří nadějných akcí vstřelili první gól. V příštím kole Dolní Rožínka vyráží na horkou půdu zatím bezbodové rezervy Nové Vsi. Radostín ve šlágru kola přivítá na svém hřišti Osovou Bítýšku.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Miroslav Láznička: V utkání jsme rozhodně nebyli lepší tým. Soupeř nás přehrával svojí běhavostí a nebezpečnými standartkami, naštěstí branář Dupal chytal skvěle a domácí útočnící jaksi neměli svůj den. Jediné co mě těší, že jsme dřeli a byli efektivnější, avšak 2 brejky jsme měli zakončit gólem a nemuseli jsme odjíždět pouze s bodem.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Bílek [-] (46. O. Černý [-] ) , V. Vondruška [-] , P. Sedlák [-] (82. Z. Konček [-] ) , P. Bartoněk [-] (68. V. Kopecký [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (70. J. Vařejka [-] ) , R. Mazánek [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - P. Císař [-] (89. M. Láznička [-] ) , L. Kozel [-] , O. Bradáč [-] , D. Hrbek [-] , D. Toman [-] , D. Staněk [-] (70. J. Novotný [-] ) , L. Oulehla [-] , R. Fňukal [-] , P. Dvořák [-] , J. Kohout [-] (54. L. Dvořák [-] )

ŽK: 72. O. Bradáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - KLIMEŠ Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Trenér, Předseda klubu - SK FC Křižanov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Martin Petr
Tip experta: remíza

Rožínka je pro mě černý kůň přeboru, ale Radostín se dobře naladil proti béčku Nové Vsi a pojede v euforii. V pekelné atmosféře na uraně to skončí remízkou

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza