4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí konečně zabralo a bere tři body


Branky


11. R. Boček , 17. R. Boček , 40. M. Půta , 75. S. Nguyen
0

V rámci 6. kola krajského přeboru přivítali hráči Královského Poříčí tým FC Cheb. Poříčí v dosavadním průběhu sezony dokázalo nasbírat pouhé čtyři body, a tak se chtělo odpoutat od spodních pater tabulky, což se mu nakonec podařilo. Baník totiž porazil Cheb jednoznačně 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Královské Poříčí šlo jednoznačně za svým cílem od první minuty utkání. Od úvodního hvizdu bylo lepším týmem a navíc se už v 11. minutě radovalo z první vstřelené branky zápasu. O tu se postaral Roman Boček a otevřel tak brankový účet utkání, který za dalších šest minut ten samý hráč navýšil na 2:0. Baník si šel za svým a soupeře nepouštěl do vyložených šancí. Naopak ještě přidal jednu trefu pět minut před koncem prvního dějství. O třetí branku domácího celku se postaral Milan Půta a do šaten se tak šlo za stavu 3:0. 

 

Do druhého poločasu přišel Cheb s úplně jinou hrou než v tom prvním a byl lepší než soupeř. Cheb si vytvořil několik slibných brankových příležitostí, které však končili na výborném Dvořákovi v brance domácích. Cheb i přes zlepšený výkon branku vstřelit nedokázal. Co se ale nepodařilo hostujícímu celku, to se podařilo domácích. Ti se totiž v 75. minutě zásluhou Samuela Nguyena dostali do čtyřbrankového vedení, které si uhlídali až do samého závěru zápasu. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Mirosla Buják: První poločas byl pro nás dobrý, protože padly tři branky. Druhý byl spíše o ničem a soupeř byl trochu lepší, i když nedal branku. Když to bylo 3:0, tak už to přestalo být běhavé. Všechny branky byly i celkem hezké.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] (87. P. Jůzek [-] ) - M. Půta [-] , L. Kalous [-] , D. Unger [-] (60. A. Majer [-] ) , R. Boček [-] (84. M. Krček [-] ) , M. Dufek [-] (84. P. Bureš [-] ) , S. Nguyen [-] (80. V. Číž [-] ) , O. Hollý [-] , T. Kričfaluši [-] , L. Friml [-] , J. Miksa [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Koloc [-] (69. P. Dulovec [-] ) , F. Eschler [-] , P. Benkovský [-] - P. Lungu [-] (75. N. Tůma [-] ) , J. Anděl [-] , J. Dvořák [-] , M. Speierl [-] - R. Prokopec [-] , V. Altman [-] (80. V. Kutlák [-] )

ŽK: 32. R. Boček - 55. V. Altman , 72. F. Eschler .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svatík Martin - ŠUMA Jakub, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.