0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vyhrály šlágr kola v Předíně


Branky


1. M. Mlejnek , 3. M. Hrůza , 42. J. Votava (p.) , 71. L. Dvořák , 78. J. Votava
14

Fotbalisté Hrotovice zvítězili v dalším kole v Předíně a upevnili si vedoucí příčku tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

V Předíně se představily Hrotovice a jednalo se jednoznačně o šlágr kola. Oba celky zatím vévodí tabulce shodně s osmnácti získanými body. Hrotovice vedou tabulku díky lepšímu skóre a navíc mají k dobru jeden neodehraný zápas s Okříškami B. Oba týmy se mohou opřít o skvělou ofenzívu, kde vyčnívá především za Předín Josef Šindelář se čtrnácti góly. Hrotovice jsou na vítězné vlně, když dokázaly v posledním zápase zvítězit v Třebenicích vysoko 10:1. Předín je na svém hřišti naopak stoprocentní. Dal se tedy očekávat tuhý boj. Zápas se hrál za velmi chladného počasí. Hned od začátku utkání se favorizovaní hosté do svého soupeře zakousli a hned v 1. minutě poslal Hrotovice do vedení 1:0. A ve 3. minutě bylo s domácími ještě hůř, když se prosadil Marek Hrůza - 0:2. Z tohoto šoku se domácí dlouho vzpamatovávali a i oni si vytvořili nějaké šance, ale bez gólového efektu. Navíc ve 42. minutě měli hosté možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Jan Votava - 0:3.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli si hosté v pohodě udržovali vedení, které ještě v průběhu zápasu navýšili. Nejprve v 71. minutě Libor Dvořák zvyšoval na 0:4 a poslední branku v zápase zaznamenal v 78. minutě hostující kapitán Jan Votava, čímž upevnil svému týmu vedení v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Tým hostů byl hned od úvodu ve všech faktorech lepší než my. V tomto zápase jsme mohli jedině překvapit, což se nestalo. Získali jsme alespoň nějaké zkušenosti do dalších zápasů.




Sestavy


Předín
V. Vídenský [-] - M. Šindelář [-] , J. Šindelář [-] (71. A. Brabenec [-] ) , D. Píša [-] (73. O. Vítů [-] ) , P. Machovec [-] , T. Vrbka [-] (59. V. Kos [-] ) , V. Báňa [-] (81. T. Horáček [-] ) , V. Hekrle [-] , P. Šindelář [-] (77. M. Konvalina [-] ) , R. Michálek [-] , O. Vrbka [-]

Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - F. Pekárek [-] , M. Blatný [-] (86. T. Novotný [-] ) , M. Mlejnek [-] (72. F. Strohmer [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Votava [-] (83. J. Dufek [-] ) , J. Petřek [-] , E. Pokorný [-] (81. Z. Kovář [-] ) , M. Hrůza [-] (79. M. Pachr [-] ) , T. Hadraba [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 42. M. Šindelář .
Hráči zápasu: T. Vrbka - J. Votava .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně šlágr kola. Utká se první a druhý tým tabulky. Po minulém vysokém vítězství v Třebenicích nyní zajíždíme na horkou půdu do Předína. Ten si doma v minulém kole poradil se Šebkovicemi. Jelikož se jedná o zápas o první místo, tak se dá očekávat vysoká divácká návštěva.
V kádrech obou týmů lze najít velice produktivní střelce. Na domácí straně je to prozatím nejlepší střelec soutěže 14ti gólový Šindelář a na hostující straně dva 8mi gólový střelci Votava a Mlejnek.
Očekávám vyrovnané a útočné utkání, které bude o pár šancích a kdo je promění tak vyhraje. Hrát se bude nahoru, dolů. Brankáři se dle mého v bráně rozhodně nudit nebudou. Věřím, že si odvezeme 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů