Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma rozstřílely Třebenice


Branky


13

Fotbalisté Třebenic dostali v dalším zápase debakl, když nestačily na Radotice jasně 9:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Radotice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebenic. Oba týmy se momentálně nepotýkají z dobrou formou, kterou určitě na začátku sezóny měly. Radotice totiž po vyhraných dvou úvodních zápasech vybojovaly v posledních pěti zápasech pouhý bod a klesly do spodní části tabulky. To Třebenice jsou na tom ještě hůře, protože na vítězství čekají již šest kol, kdy dokázaly pouze porazit poslední Opatov. Třebenice navíc obdržely v posledním kole debakl od vedoucích Hrotovic, když jim na svém hřišti podlehly hokejově 1:10. V loňské nedohrané sezóně se oba celky rozešly smírně 2 :2, takže se dal opět očekávat vyrovnaný duel. Zápas se hrál za velmi chladného počasí. Domácí tým vlétl na svého soupeře zhurta a ve 22. minutě to bylo zásluhou hattricku Martina Lišky 3:0. Domácí pak povolili a ve 25. a 28. minutě Lukáš Buchal snižoval na 3:2. První poločas přinesl brankovou podívanou, kterou podpořili hlavně domácí, když ve 38. minutě Martin Engelmann a ve 42. minutě Martin Habich dostali domácí do poklidného vedení 5:2.

Domácí také po pauze stříleli do plných

Po změně stran byli domácí stále při chuti a v 65. minutě se opět prosadil Martin Liška - 6:2. V 69. minutě se zapsal do střelecké listiny také Martin Jeleček - 7:2. V 76 .a v 77. minutě pak vstřelil Martin Liška další dvě branky, které znamenaly konečnou výhru 9:2.



Ohlasy k zápasu



Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Vůbec se nám nedaří. Musíme se jednoznačně zlepšit v obraně.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
V. Liška [-] - J. Tengeri [-] , M. Jeleček [-] , M. Kincl [-] , M. Engelmann [-] , V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] - J. Vyhnálek [-] (63. J. Nevěčný [-] ) , M. Habich [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] (75. D. Kincl [-] ) -

Horácký klub Třebenice
O. Svoboda [-] - P. Vrbka [-] , J. Bárta [-] , S. Jenerál [-] , M. Machát [-] , V. Fiala [-] (38. V. Fiala [-] ) , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-] (75. L. Hrbáček [-] ) , M. Ondráček [-] , M. Furiš [-] , D. Vrbka [-]

Hráči zápasu: M. Liška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - CEJPEK Radek, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou celků, které 4x v řadě prohrály. Hodně bude záležet, jestli Třebenice budou mít k dispozici útočné duo Ondráček, Furiš a streďák Bárta. Výše zmiňovaní pospolu několik zápasů nehrály a na výsledcích a především hře Třebenic je to znát.
Posledních pár zápasů se oboum týmům nepovedlo a budou chtít vyhrát. Jelikož v Radoticích je mizerný terén a domácí jsou na něj zvyklí, tak to pro ně bude obrovské plus.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích