Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vezou jasnou výhru z Třebenic, dočkaly se i desítky


Branky


12

Vedoucí tým soutěže z Hrotovic zvítězil zcela jasně na půdě Třebenic v poměru 10:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si s chutí zastříleli

Třebenice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Hrotovic, kteří se po prohře Předína vrátili do čela tabulky a stále ještě v probíhající sezóně neztratily ani bod. Naposledy porazily na svém hřišti nebezpečné Čáslavice 4:1. Naopak Třebenicím se vůbec nedaří, když prohrály poslední tři zápasy a padají tabulkou dolů. V loňské nedohrané sezóně porazily Třebenice na svém hřišti Hrotovice rozdílem třídy, když je deklasovaly v poměru 8:0. Takže Hrotovice měly svému soupeři rozhodně co vracet. Utkání se hrálo za velmi příjemného fotbalového počasí. Hosté se do domácích zakousli hned od začátku a již ve 3. minutě rozvlnil domácí síť Jakub Petřek - 0:1. O šest minuty později se prosadil Michal Blatný a bylo to 0:2. Hosté byli ale nadále při chutí a ve 12. minutě měl na svém kontě branku také František Strohmer - 0:3. Zdecimovaní domácí inkasovali ještě další dvě branky, o které se postaral ve 16.minutě Jakub Petřek a ve 39.minutě Jan Votava. Jedinou domácí branku vstřelil ve 21. minutě Vlastimil Fiala. Hosté tak ovládli první půli zcela jasně 1:5.

Hosté ještě skóre navýšili na dvouciferný výsledek

Ve druhé půli hosté navyšovali skóre až na dvouciferné skóre. Vše načal v 61. minutě svým hattrickem Jakub Petřek. Poté se také prosadil dvakrát v 65. a 80. minutě Tomáš Hadraba. Mezi tím se také trefil v 73. minutě Emil Pokorný. Na konečných 1:10 pak zakulatil v 89. minutě Pavel Hadraba 1:10.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hráček Ladislav, trenér: V dnešním zápase byl vidět velký rozdíl mezi oběma týmy a hosté ukázali, že budou velkým aspirantům na postup.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Ondráček [-] , P. Vrbka [-] , V. Fiala [-] (65. V. Fiala [-] ) , M. Pitor [-] , M. Filipec [-] , L. Hrbáček [-] (72. D. Holoubek [-] ) , M. Machát [-] , D. Vrbka [-] , L. Buchal [-] , M. Ondráček [-]

Sokol Hrotovice
R. Fiala [-] - E. Pokorný [-] (74. M. Škoda [-] ) , M. Blatný [-] (77. T. Novotný [-] ) , J. Kučera [-] , J. Votava [-] (39. Z. Kovář [-] ) , J. Petřek [-] , F. Strohmer [-] (67. P. Hadraba [-] ) , M. Růžička [-] (53. M. Pachr [-] ) , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 25. V. Palát , 35. L. Hrbáček - 41. L. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Petřek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VRZÁČEK Josef, CEJPEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Třebenicím máme co vracet za loňskou vysokou porážku 8:0. Nyní se však karty obrátily a my jedeme do Třebenice jako leader tabulky a nic jiného než výhru nebereme. Hrotovický kouč by se mnou určitě souhlasil.
Třebenice v minulém kole vysoko podlehly výrazně posíleným Šebkovicím.
Jedná se o menší derby a dá se očekávat vysoká divácká návštěva. Utkání nebude vůbec jednoduché spíš naopak a bude velmi důrazné, plné soubojů. Bude padat hodně žlutých karet a kdybych si měl tipnout střelce tak skóruje hlavou Filip Pekárek po standardní situaci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů