Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2015 18:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V chebském derby zvítězilo "efcéčko"


Branky


0

FC Cheb hostilo v rámci 7. kola první letošní chebské derby, když na svém hřišti přivítalo Hvězdu. Domácí po výborném výkonu a zejména po využívání svých šancí nakonec zvítězili nad Hvězdou jednoznačně 6:2. K vítězství přispělo i to, že Hvězda hrála od 56. minuty v deseti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chebské derby začalo lépe pro hostující Hvězdu, která se zásluhou Miroslava Dobeše dostala do vedení v 6. minutě. Ze strany hostujícího týmu to ale bylo na dlouhou dobu vše. FC Cheb byl totiž v následujícím průběhu utkání aktivnějším celkem, což vyústilo v 18. minutě brankou Martina Speierla. Za další dvě minuty se navíc domácí dostali do vedení zásluhou Radima Prokopce, který za dalších šest minut zvyšoval už na 3:1. A stále to nebylo vše. V minutě 36. se totiž prosadil podruhé v zápase Martin Speierl  a do šaten se šlo za stavu 4:1 pro domácí FC. 

 

Začátek druhého poločasu přinesl opět vyrovnaný boj, který však netrval dlouho. V 56. minutě totiž Jan Neumann v přerušené hře udeřil soupeře hlavou do obličeje a musel se poroučet ze hřiště, takže Hvězda dohrávala v deseti. Toho dokázal využít v 67. minutě Václav Altman, který zvyšoval na 5:1. Poslední branku domácích vstřelil o tři minuty později Radim Prokopec, který tak zkompletoval hattrick. Hvězda ještě ke konci zápasu korigovala druhou brankou Miroslava Dobeše. První chebské derby v letošní sezoně, které sledovalo 300 diváků, nakonec ovládlo domácí FC, které zvítězilo poměrně jednoznačně 6:2.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Dulovec [-] , P. Benkovský [-] , F. Eschler [-] - J. Anděl [-] , M. Speierl [-] , P. Lungu [-] (74. J. Dvořák [-] ) , P. Sedlák [-] - V. Altman [-] (84. N. Tůma [-] ) , R. Prokopec [-] (74. V. Kutlák [-] )

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Klepáček [-] , J. Netrval [-] , J. Neumann [-] , R. Liguš [-] - A. Fidler [-] , L. Hajmacher [-] , M. Dobeš [-] , M. Hlivjak [-] (69. M. Nečekal [-] ) - V. Hampl [-] , J. Milota [-] (46. R. Žídek [-] )

ŽK: 38. P. Dulovec , 85. V. Kutlák , 89. P. Sedlák - 35. J. Neumann . ČK: 56. J. Neumann .
Místo: UMT. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Henych Karel - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.