2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov doma remizoval s Královským Poříčím


Branky


18. O. Parth , 68. O. Parth - 28. D. Unger , 57. S. Nguyen
0

Hráči Spartaku Chodova přivítali na domácí půdě v rámci 8. kola krajského přeboru tým Královského Poříčí. Po vyrovnaném boji skončil nakonec souboj těchto mančaftu remízou 2:2. V penaltovém rozstřelu byli nakonec šťastnější hosté, kteří se tak dotáhli v tabulce k Chodovu na rozdíl jediného bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Chodovem a Královským Poříčím začalo lépe pro domácí tým, který se dostal do vedení zásluhou Ondřeje Partha. Jeho střelu totiž nepochopitelně pustil Dvořák za svá záda a chodovští se tak ujali jednobrankového vedení. Z toho se ale radovali pouhých deset minut. Na konci kombinační akce Královského Poříčí byl totiž Daniel Unger, který svoji střelou nedal brankáři Dutzovi sebemenší šanci a srovnal stav zápasu na 1:1. Do konce poločasu si sice obě mužstva vytvořila ještě několik příležitostí, ale žádná nebyla tak vážná, aby mohla skončit rozdílovým gólem. 

 

Druhý poločas byl obdobou toho prvního s tím rozdílem, že se do vedení dostlali hráči hostujícího týmu. Samuel Nguyen dostal míč po krásné kombinaci do prostřed vápna a svoji střelou rozvlnil síť chodovské branky. Jak dlouho se ale radoval v prvním poločase z branky Chodov, tak dlouho se radovali i hráči Baníku. V 68. minutě totiž mířil podruhé v zápase přesně mezi tři tyče Ondřej Parth a srovnal stav utkání na 2:2. Do konce zápasu se již nic dramatického neodehrálo a souboj mezi Spartekem a Baníkem tak dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči hostujícího celku. 



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Já myslím, že jsme byli trošičku lepší, ale ke konci se nám zranilo dost lidí, takže jsme to dohrávali v takové splácané sestavy. Remíza byla zasloužená a asi to tak mělo skončit. Nebyl to žádný špičkový výkon.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] , M. Boči [-] (46. O. Šustr [-] ) , A. Vild [-] , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , L. Vondráček [-]

Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - M. Půta [-] , L. Kalous [-] (73. L. Friml [-] ) , D. Unger [-] , R. Boček [-] , M. Dufek [-] (46. J. Rajchrt [-] ) , S. Nguyen [-] , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , D. Javorský [-] (85. A. Majer [-] ) , J. Miksa [-]

ŽK: 31. L. Vondráček , 43. A. Vild , 70. D. Frána - 26. S. Nguyen , 88. M. Půta .
Místo: tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - HÁNYŠ Martin, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.