Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně deklasovaly FC Cheb. Nastřílely mu sedm branek


Branky


0

Mariánskolázeňská Viktora, která bojuje na špici tabulky, přivítala v rámci 8. kola krajského přeboru tým FC Cheb. Po výborném výkonu dokázala svého nedalekého soupeře porazit jednoznačně 7:0. Díky tříbodovému zisku a ztrátě Březové se tak dotáhla na rozdíl dvou bodů od samotného čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od samého začátku bylo utkání mezi Mariánskými Lázněmi a Chebem povedenější pro domácí Viktorku. Již v 10. minutě se o úvodní branku zápasu postaral Dan Cinkanič. Mariánské Lázně vstřelená branka ještě více povzbudila a výsledkem toho byla další branka o čtyři minuty později z kopačky Jana Bílka. Cheb se sice dostal do několika málo příležitostí, ale zejména díky pozorné obraně Viktorky a Šmejkalovi v brance se prosadit nedokázal. Naopak to byly Mariánské Lázně, které soupeři ukázaly, jak naložit se šancemi. Ve 23. minutě zvyšoval na 3:0 Petr Holub a když ho v 34. minutě následoval svoji druhou brankou Dan Cinkanič, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Do šaten šla obě mužstva za stavu 4:0. 

 

Ve druhém poločase se utkání spíše dohrávalo a nebylo již k vidění takového nasazení, jako v poločase prvním. Byly to právě Mariánské Lázně, kdo si vytvářel jednu šanci za druhou a navíc je dokázaly využívat. Už dvě minuty po začátku druhého poločasu vstřelil pověstného "bůra" Jan Bílek, který zaznamenal svoji druhou branku v zápase. Za dalších deset minut se prosadil Petr Holub a bylo to už 6:0. Holub se navíc prosadil ještě jednou a to v 64. minutě. Připsal si tak do střelecké listiny svoji třetí trefu a dokonal hattrick, kterým pomohl k vítězství Viktorky 7:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Do sestavy se nám vrátili dva hráči a ve středu hřiště jsme chtěli získávat míče, což se nám dařilo. Postupně přibývaly branky a druhý poločas byla spíše otázka skóre. Nakonec jsme v utkání jasně zvítězili a jsme za to rádi.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] (79. O. Jacko-Lysák [-] ) - J. Šaliga [-] , M. Jakubík [-] , V. Kotous [-] - D. Cinkanič [-] (46. F. Helembai [-] ) , M. Drahorád [-] - J. Bílek [-] , J. Kovář [-] - T. Kabelák [-] , P. Holub [-] (67. R. Csekés [-] ) , A. Novák [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - P. Koloc [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Benkovský [-] , P. Dulovec [-] , J. Vondrášek [-] (65. N. Tůma [-] ) - J. Anděl [-] , P. Sedlák [-] , P. Lungu [-] , M. Speierl [-] - R. Prokopec [-] , V. Altman [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Aubrecht Jan - PESCHEL Filip, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.