1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice v oslabené sestave nestačila na Toužim


Branky


0

Lomnice přivítla v rámci 8. kola krajského přeboru na svém hřišti tým SK Toužim. Domácí mužstvo nastoupilo k tomuto souboji bez šesti hráčů základní sestavy a to se na průběhu hry muselo projevit. Toužim nakonec zvítězila nad svým sokem v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toužim začala zápase aktivně a už ve 13. minutě se také radovala z první vstřelené branky. O tu se postaral David Drabík, když se dostal ke sklepnutému balónu v šestnáctce a prudkou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě včetně brankáře Lomnice. Toužimští se za další dvě minuty radovali podruhé. Brankář Lomnice Jan Marka totiž rozehrál přímo na kopačku hostujícího Josefa Hudce, pro kterého nebylo těžké dopravit míč do odkryté svatyně. Toužimští hráli výborně a navíc v 20. minutě vstřelili třetí branku. Po krásné kombinaci se z úhlu prosadil Jiří Bláha, který zvyšoval už na 0:3. Lomnice se po nepovedených dvaceti minutách dostala pomalu do hry, ale byli to hostující hráči, kteří měli častěji míč na svých kopačkách. Do konce poločasu již žádná další branka nepadla, a tak se šlo do šaten za stavu 0:3 z pohledu domácích. 

 

I na začátku druhého dějství byli hostující hráči aktivnější a dvakrát nastřelili tyčku lomnické brány. Pak se ale do příležitostí začali dostávat také domácí. Ti se navíc v 54. minutě radovali ze vstřelené branky. Prečan totiž výborně zatáhl míč do vápna, přihrál Danielu Novákovi, který tvrdou střelou rozvlnil síť za zády Bronce. Lomnice po vstřelené brance ještě více přidala na obrátkách a nebyla daleko ke vstřelení kontaktní branky, které se však nakonec nedočkala. Místo ní přišel další inkasovaný gól a to z hlavy Karla Čermáka, který prodloužil míč letící od rohového praporku do brány Lomnice. I přesto, že Lomnice do konce zápasu několikrát pohrozila centrovanými míči, další branka již nepadla. Lomnice tedy prohrála s Toužimí 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: Věděli jsme, že to bude složité utkání. Chtěli jsme se nějak připravit, ale ze základní sestavy nám vypadlo šest lidí a my jsme nebyli schopni je nahradit. Někde to muselo být vidět, takže během patnácti minut jsme dostali tři góly a bylo po zápase. Pak jsme se trochu srovnali, ale Toužim držela míč. Hrála to zkušeně a v podstatě nás k ničemu nepustila. Až ve druhém poločase jsme se dostali trochu do hry, měli nějaké šance, a stáhli to na 3:1. Pak jsme ještě měli šanci, kdy Bureš trefil ale jenom tyčku. Toužim pak přidala čtvrtý gól a my jsme nebyli schopni se zápasem už nic udělat.

SK Toužim
Marek Daněk: Myslím si, že jsme si vítězství zasloužili. Byli jsme lepší, v prvním poločase jsme měli pět brankových příležitostí, tři jsme proměnili. Jednu branku nám domácí darovali, když nám přihrál jejich brankář a my jsme dávali do prázdné brány. O poločase jsme nabádali hráče, abychom nedostali gól. Potom, co jsme dali dvě tyče ale domácí z protiútoku snížili. Mohli ještě snížit na 3:2, ale svoji šanci nevyužili a my jsme naopak přidali čtvrtou branku a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - P. Malinkovič [-] , P. Veselý [-] , D. Novák [-] , J. Oršula [-] , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] , J. Kníř [-] (80. L. Maňák [-] ) , R. Bureš [-] , J. Šlais [-] , M. Zach [-]

SK Toužim
J. Bronec [-] - M. Hejkal [-] , K. Čermák [-] , D. Drabík [-] , K. Klepal [-] - J. Bláha [-] (54. L. Nezval [-] ) , J. Vild [-] , T. Adamický [-] (85. J. Novák [-] ) , J. Borek [-] (88. R. Vodrlint [-] ) - J. Hudec [-] , M. Hotěk [-] (80. M. Osvald [-] )

ŽK: 74. M. Prečan , 74. D. Novák - 33. J. Bláha .
Místo: tráva. Počet diváků: 99. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - ŠTĚŘÍK Filip, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.