M. Kessl 76.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice se trápí dál. Doma podlehly Chodovu


Branky


76. M. Kessl - 22. J. Dušek , 72. O. Klubal , 89. A. Vild
0

Hráči Sokolu Citice přivítali na svém hřišti v rámci 9. kola krajského přeboru tým Spartaku Chodov. Na domácích však bylo v zápase vidět, že se jim nedaří a nakonec to byli oni, kdo se ze hřiště odcházel bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si více brankových příležitostí vytvořil hostující Chodov, který několikrát nebezpečně ohrozil branku domácích Citic. Situace z 22. minuty nakonec také vedla k prvnímu gólu utkání. Ondřej Šteg odcentroval z brankové čáry míč k zadní tyči brány Citic, kde stál připravený Jan Dušek, jenž poslal míč v akrobatické pozici z voleje do břevna, od kterého se míč odrazil do branky. Po vstřelené brance byl Spartak nadále aktivnějším týmem, ale žádnou svoji šanci již v prvním dějství využít nedokázali. 

I ve druhém dějství se více dařilo hostujícímu celku a to nejen gólově. Chodov dokázal postavit neprostupný obranný val, který povolil pouze jednou. Ale pojďme postupně. Prvním, kdo se ve druhém dějství hry prosadil, byl hostující Ondřej Klubal. Parth z křídelního prostoru přízemním centrem našel právě Klubala, který přízemní střelou k tyči podruhé prostřelil domácího Dutze. Za čtyři minuty poté se dočkali vstřelené branky i domácí. Z ojedinělé šance po centru do vápna z levé strany se do míče opřel Michal Kessl a snížil na 1:2 z pohledu domácích. I přesto, že Chodov měl pouze jednobrankový náskok, za vítězstvím si došel v poklidném tempu, protože na hráčích Citic bylo vidět, že se jim podzimní část sezony příliš nedaří. Navíc se minutu před koncem zápasu proháčkoval mezi obránci hostující Šustr, který následně našel volného Adama Vilda, který do poloodkryté branky pečetil vítězství Chodova v poměru 1:3. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina: Máme na sobě deku, špatný přístup mladých hráčů a to se vše odvíjí v zápase. Zápas byl jednoznačný ve prospěch Chodova. Neměli jsme na soupeře v žádném případě. Takový výkon v kraji nemůžeme předvádět. To by nestačilo ani na I. A třídu.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Utkání se hrálo na mokrém až bahnitém terénu. Přesto jsme utkání zvládli, když jsme byli lepší jak po fotbalové, tak i bojovné stránce.



Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - D. Rajtšlegr [-] , P. Širochman [-] , L. Mika [-] - P. Šimek [-] , R. Pinta [-] , J. Čech [-] , D. Psota [-] (79. M. Šindelář [-] ) - M. Kessl [-] , D. Peřina [-] , M. Hamouz [-] (83. T. Burda [-] ) -

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] (75. J. Macák ml. [-] ) , M. Bečvář [-] , A. Vild [-] , O. Klubal [-] , O. Šteg [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] (62. O. Šustr [-] ) , L. Vondráček [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavatý Josef - JATI David, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.