P. Petz 24.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma vydřela výhru nad Lipníkem


Branky


24. P. Petz
12

Fotbalisté Vladislavi doma vyválčil nejhubenější výhru nad Lipníkem v poměru 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do Vladislavi zavítal Lipník. V tomto zápase se utkaly dva týmy, které se pohybují v horní polovině tabulky. Vladislav všechny své tři zápasy vyhrála, a ani Lipník zatím nepokusil hořkost porážky. Na podzim loňského roku Vladislav v Lipníku dokonce zvítězila 2:1. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Hoste do utkani vstoupili mnohem lepe, ale jakmile se domácí oklepali tak se v rychlém sledu v obrovskych šancí objevili domácí Vyletěl a poté i Petr Petz , ale v obou případech výborně zasáhl brankář Filip Rohony. A tak se ujali domácí vedení až do třetice, kdy se lobem prosadil Petr Petz a domácí se dostali do vedení 1:0. Do poločasu se hosté hnali za vyrovnanim, ale po střele zpoza vápna Tomáš Brabencem se pouze otřáslo břevno domácí branky. Domácí tedy i se štěstím odcházeli do kabin za mírného vedení a bylo jasné, že nemá zdaleka ještě vyhráno. Před soupeři totiž ještě zbývalo odehrát ještě jeden poločas. 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase se hosté snažili vyrovnat, vysledkem však byla pouze nastřelená tyč a pevná domaci obrana. Další náznaky či závary ustála. Fotbalisté Lipníku tak poprvé v nové sezóně nevybojovali ani bod. Zato Vladislav je nadále stoprocentní a patří jí druhá příčka za Výčapy, a to jen vinou horšího skóre. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Dnes jsme měli štěstí, kdy hosté nastřelili tyč i břevno, především ve druhem poločase v závěru nás velice zatlačili , ale nakonec jsme branku neobdrzeli, i když je pravdou že hostujici Kalay měl byt vyloučen.

Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Dnes velké zklamání z výsledku. Za výkon hlavně v druhem poločase se nemusíme stydět, chybělo tomu jen vystřelení branky. 3x nastřelení brankové konstrukce a další nevyužité šance nás dnes stalo, že odjíždíme z Vladislavi bez bodu!!!



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - L. Petz [-] , Z. Pokorný [-] - M. Hort [-] (74. K. Čihal [-] ) , M. Nevoral [-] , J. Orálek [-] , D. Veleba [-] (89. J. Martinovský [-] ) , F. Macek [-] - P. Petz [-] (90. J. Knotek [-] ) , O. Krátký [-] (66. R. Veškrna [-] ) , P. Vyletěl [-] (85. M. Tůma [-] )

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Brabenec [-] , L. Žák [-] , P. Burian [-] , J. Svoboda [-] - R. Šťáva [-] , T. Brabenec [-] (76. L. Šabata [-] ) , M. Vala [-] , M. Mašeja [-] , J. Fňukal [-] - T. Kalay [-] (70. M. Jarý [-] )

ŽK: 89. P. Petz - 64. T. Kalay , 88. J. Fňukal .
Hráči zápasu: J. Orálek - J. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VRZÁČEK Josef, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Vladislav má velmi silný tým a doma si body vzít nenechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích