4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

10.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky nezaváhali na domácí půdě proti Královskému Poříčí


Branky


9. J. Bílek , 15. J. Maule , 72. J. Bílek , 81. J. Bílek
0

Hráči mariánskolázeňské Viktorky, která se nacházela před 10. kolem na první příčce tabulky, přivítali na svém hřišti hráče Královského Poříčí. Utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí, kteří se i nadále drží v tabulce před druhým Ostrovem a třetí Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktorka vstoupila do utkání o poznání lépe než její soupeř. Sice se ji nedařila kombinace natolik, jak jsme u ní zvyklí, ale góly střílet nezapomněla. To bylo vidět poprvé v 9. minutě, když se po kombinační akci opřel do míče Jan Bílek. Netrvalo dlouho a Mariánské Lázně vstřelily další branku. To tu se postaral po čtvrt hodině hry Jan Maule, který od rohového praporku pelášil po brankové čáře a z téměř nulového úhlu dokázal prostřelit brankáře Gittra. Po této brance se hra trochu uklidnila a i Baník se pomalu dostával do hry. Vytvořil si několik příležitostí, které však gólem neskončili díky Šmejkalovi v brance domácích. Další branky se diváci v prvním poločae tedy nedočkali a do šaten tak obě mužstva odcházela za stavu 2:0.

 

Ve druhém poločase byla stovka diváků svědky toho, že se Viktorce příliš nedaří zopakovat výkony z posledních kol. To znamenalo, že i ve druhé půli si Baník vytvořil několik stoprocentních šancí. V posledním momentě však hostujícím hráčům chyběl klid na kopačkách, aby mohli rozvlnit síť mariánskolázeňské branky. Byli to naopak domácí, kteří své šance využít dokázali. Nejdříve v 72. minutě po kombinacei mířil přesně Jan Bílek a bylo to už 3:0. Za dalších deset minut se neprosadil nikdo jiný než opět Jan Bílek a kromě toho, že zvyšoval na 4:0, zkompletoval hattrick. 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Nebylo to moc povedené utkání, i když jsme vyhráli. Vím, že jsme schopni hrát lepší fotbal a nebyl to výkon, který jsme schopný předvádět. Moc se nám nedařila hra a některým klukům se nedařilo ani osobně.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Jakubík [-] , A. Novák [-] , V. Kotous [-] , J. Šaliga [-] - J. Maule [-] (70. F. Helembai [-] ) , M. Drahorád [-] , T. Kabelák [-] (82. P. Hančin [-] ) , D. Cinkanič [-] (88. J. Schero [-] ) - P. Holub [-] , J. Bílek [-] -

Baník Královské Poříčí
J. Gitter [-] - M. Půta [-] , A. Majer [-] (73. D. Javorský [-] ) , D. Unger [-] , R. Boček [-] (87. O. Petráček [-] ) , M. Dufek [-] (46. O. Hollý [-] ) , S. Nguyen [-] , J. Drobný [-] , J. Samek [-] , V. Číž [-] , J. Miksa [-] (79. M. Krček [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - PESCHEL Filip, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.