1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2015 18:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo díky trefě v závěru lépe pro Cheb


Branky


0

Hráči FC Cheb přivítali na svém hřišti tým Lomnice, tedy mužstvo, nad kterým měli domácí šestibodový náskok. Vyrovnané utkání nakonec dopadlo lépe pro Cheb, který se dokázal brankově prosadit těsně ke konci zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání byli aktivnější domácí hráči, kteří dokázali využívat umělou trávu pod jejich kopačkami lépe, než hráči Lomnice. Vytvořili si několik příležitostí, ale žádné nepatří přívlastek tutová. Postupem času se do hry dostávali také borci z Lomnice. Ti si dokázali vytvořit gólovku díky průniku Jiřího Kníře, který pelášil sám na brankáře. Naneštěstí pro hosty však svoji šanci zahodil. Do šaten tak odcházela obě mužstva za bezbrankové remízy. 

 

I druhý poločas byl vyrovnaný. Stovka diváků přihlížejících souboji Chebu a Lomnice si neužila příliš pohledného fotbalu. K vidění byl spíše boj o každý centimetr umělého povrchu. Už už to vypadalo, že utkání chabé na góly dospěje do penaltového rozstřelu. Rázně proti tomu byl ale Václav Altman, který střelou mezi dvěma obránci Lomnice vyslal nechytatelnou pumelici do tyčky hostující branky, od které se míč odrazil za brankovou čáru. Cheb tak díky vstřelené brance v samém závěru zápasu získal tři body do tabulky krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Martin Speierl: Byl to bojovný zápas. Hráli jsme o odskočení Lomnice a soupeři jsme de facto nic nedovolili. Sami jsme si ale brankové příležitosti taky nevytvořili. Ke konci zápasu rozhodl Altman svoji brankou na 1:0. Nebylo to žádné pohledné utkání, spíše bojovné a vyhecované. Na Lomnici se nám pravidelně nedaří.

TJ Lomnice
Jaroslav Šlais: My jsme do Chebu jeli připravení, protože jsme věděli, že mají silný útok, ale horší obranu. Doma se jim velmi daří. Na začátku nám trvalo, než jsme se srovnali s umělkou a od dvacáté minuty jsme je začali přehrávat. Bohužel jsme na konci zápasu dostali gól. Jinak jsme byli dobře připraveni, ale stačil jeden odražený balón a padlo to do brány.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Dulovec [-] , F. Eschler [-] - J. Anděl [-] , M. Speierl [-] , P. Lungu [-] , P. Sedlák [-] , J. Dvořák [-] - V. Altman [-] , R. Prokopec [-] (90. J. Vondrášek ml. [-] ) -

TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] , S. Hauf [-] (65. J. Šváb [-] ) , D. Novák [-] , J. Oršula [-] , M. Prečan [-] , J. Kníř [-] , J. Kníř [-] (49. T. Zindl [-] ) , M. Veselý [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 31. J. Vondrášek , 82. P. Sedlák - 67. D. Novák .
Místo: UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hányš Martin - PESCHEL Filip, GRŮZA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.