2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek je doma prostě výborný. Naposledy si poradil s Chebem


Branky


0

Hráči Nejdku přivítali v rámci 12. kola krajského přeboru na svém hřišti tým FC Cheb. Nejdečtí, kterým se na domácí půdě daří, předvedli velmi kvalitní výkon a i v posledním utkání podzimu zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední utkání podzimu začalo lépe pro hostující celek, který se po čtvrt hodině hry dostal do vedení díky trefě Radima Prokopce. Hosté si vytvořili i nějaké další šance, ale ani jedna už nenesla přívlastek gólová. V minutě 25. tak přišlo vyrovnání, o které se postaral hlavou Jakub Kurtin. Do konce poločasu už další branka nepadla, a tak odcházely obě mužstva do šaten za stavu 1:1.

 

Druhý poločas byl k vidění napínavý fotbal s šancemi na obou stranách. Jednu z největších si vytvořil osm minut před koncem Pachta, který ale jen těsně minul branku hostujícího celku. Kdo se ale nemýlil byl podruhé v zápase Jakub Kurtin, k němuž se dostal míč po střele Pilaře. Kurtin tak rozpoutal obrovskou radost jak na hřišti, tak v publiku, protože Nejdek díky výhře za tři body přezimuje na výborném čtvrtém místě. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Počítali jsme před utkáním ještě větší ztráty než v utkání s Ostrovem a navíc se během zápasu několik hráčů zranilo. Ti ale v zápasu pokračovali z jednoduchého důvodu. Nebylo za koho střídat. Premiéru si připsal dorostenec Jirka Schlosser a vedl si výborně. V zápase jsme prohrávali, do poločasu jsme však díky hlavičce Kurtina vyrovnali. V 82. minutě se do šance probil Jindra Pachta, ale těsně minul. V 89. minutě se odražená střela po přímém kopu Tomáše Pilaře dostala k volnému Kurtinovi, který rozhodl v posledním okamžiku zápasu. Rozpoutal tak euforii na trávníku i publiku. Chtěl bych poděkovat všem za skvělý podzim.




Sestavy


FK Nejdek
J. Bílek [-] - Š. Sulák [-] , J. Jílek [-] (86. S. Franc [-] ) , J. Valvoda [-] , T. Pilař [-] , F. Jílek [-] , J. Kurtin [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] (48. J. Schlosser [-] ) , Z. Draxal [-] , F. Rutrle [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Koloc [-] , P. Dulovec [-] , F. Eschler [-] - M. Speierl [-] , P. Lungu [-] (52. N. Tůma [-] ) , J. Dvořák [-] - V. Altman [-] (66. J. Vondrášek ml. [-] ) , V. Kutlák [-] , R. Prokopec [-] -

ŽK: 39. J. Pachta - 59. V. Altman .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šuma Jakub - LHOTKOVÁ Veronika, HANILEC Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.