4:1
(3:0)
60. L. Mika
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2015 18:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb rozhodl o vítězství v prvním poločase


Branky


0

FC Cheb přivítal již v tradičním pátečním podvečeru na svém hřišti tým Sokol Citice. A domácím se první utkání letošního ročníku vydařilo. V prvním poločase vstřelili tři branky a v podstatě tak rozhodli o svém vítězství, které nakonec skončilo poměrem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyšel jednoznačně lépe domácímu týmu z Chebu, který se zásluhou přesné trefy Petra Sedláka ujal vedení. To navíc v 21. minutě navýšil Radim Prokopec. Cheb byl po většinu první půle aktivnějším mužstvem a své šance dokázal proměňovat v góly, což ukázal v 41. minutě dějství Petr Lungu. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0.

 

Tým z Chebu hrál celé utkání velmi zkušeně a svému soupeři povolil minimum šancí. Jednu z minima však dokázal využít Lukáš Mika, který v 60. minutě vykřesal pro Citice jiskřičku naděje. Tu však rychle uhasil Jakub Anděl, který přesnou trefou o tři minuty později opět navýšil chebský náskok na tříbrankový. A proto po zbytek zápasu již další branka k viděni nebyla, zvítězil FC Cheb nad Sokolem Citice poměrem 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Martin Speierl: Začali jsme hodně dobře a rychle jsme vedli 2:0. Poločas pak skončil 3:0. Zápas byl po celou dobu v naší režii. Citice mají hodně mladý mančaft a my jsme je přehráli v podstatě naší zkušeností, kdy jsme s nimi nehráli hru nahoru dolů, ale počkali jsme si na chyby a využili brejkových situací.




Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] , P. Benkovský [-] , P. Koloc [-] , J. Vondrášek [-] - J. Anděl [-] , P. Sedlák [-] , P. Lungu [-] (87. J. Osvald [-] ) , M. Speierl [-] - R. Prokopec [-] (84. V. Kutlák [-] ) , V. Altman [-] (75. J. Dvořák [-] )

Sokol Citice
M. Moule [-] - D. Rajtšlegr [-] (81. F. Vilček [-] ) , P. Širochman [-] , J. Bufka [-] , J. Bílek [-] - M. Kessl [-] , J. Dlouhý [-] , R. Pinta [-] , D. Psota [-] (68. J. Šalena [-] ) - L. Mika [-] , M. Hamouz [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Svatík Martin - HENYCH Karel, HANILEC Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.