J. Drobný 55.
S. Nguyen 68. (p.)
2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí remizovalo s Lomnicí


Branky


55. J. Drobný , 68. S. Nguyen (p.) - 11. M. Prečan , 81. D. Novák
0

Královské Poríčí hostilo v rámci úvodního dějství Krajského přeboru Karlovarského kraje Lomnici. V horkém a náročném počasí si nakonec oba dva týmy rozdělily body za remízu 2:2. OSS Lomnice navíc získala ten prémiový za vítězství v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi vyrovnané utkání viděli fanoušci na hřišti v Královském Poříčí, kam zajela Lomnice. A byli to právě hosté, komu se vydařil začátek zápasu. Díky brance Michaela Prečana se totiž již v 11. minutě dostala do vedení. Další šance na obou stranách v prvním poločase branky nepřinesly, a tak se šlo do šaten za jednobrankového vedení Lomnice.

 

Do druhého poločasu Královské Poříčí vstoupilo s jasným cílem, kterým bylo minimálně vyrovnání dosud ne dobře se vyvýjejícícho se zápasu. A splnit cíl se podařilo velmi rychle. Deset minut po úvodním hvizdu druhého poločasu se trefil Jiří Drobný. Ten hlavičkoval do branky Nováka po rohovém kopu. Královské Poříčí ve druhém poločase zlepšilo svůj pohyb a odměnou za to mu byl pokutový kop po ruce ve vápně jednoho z hráčů Lomnice. Penaltu pak dokázal bezpečně proměnit Samuel Nguyen, který tak poslal Poříčí do vedení. Lomnice se však nevzdala a do konce zápasu, přesně v 81. minutě, ještě dokázala srovnat zásluhou Daniela Nováka. Utkání poté došlo až k penaltovému rozstřelu, který vyšel lépe hostující Lomnici. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Hráli jsme poprvé, co přišli do sestavy noví kluci. První poločas jsme asi byli lepší. Jinak bylo celé utkání vyrovnané. Ve druhém poločasu jsme se už více sehráli a byl z naší strany lepší než první. Pak utkání došlo k penaltovému rozstřelu, což je ožehavé.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
T. Zelenka [-] - O. Hollý [-] , T. Kričfaluši [-] , M. Dufek [-] (46. V. Číž [-] ) , J. Miksa [-] - M. Půta [-] , J. Drobný [-] (70. P. Bureš [-] ) , S. Nguyen [-] , R. Jelínek [-] - R. Boček [-] (70. L. Friml [-] ) , D. Unger [-]

TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Malinkovič [-] , S. Hauf [-] , D. Novák [-] , L. Maňák [-] (70. J. Veselý [-] ) , M. Prečan [-] (86. R. Knaf [-] ) , J. Kníř [-] , T. Zindl [-] (72. R. Schrehart [-] ) , J. Šváb [-] , R. Čipera [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 19. O. Hollý , 45. T. Kričfaluši , 83. J. Miksa - 78. R. Čipera , 90. J. Veselý .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat Robert - ŠUMA Jakub, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.