Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednostrannou hru si zahráli hráči ze Lhenic


Branky


13. M. Mahák , 28. M. Mahák , 34. M. Mahák , 41. J. Mrkvička , 50. J. Beran , 53. R. Iliev , 67. P. Prenner st. (p.) , 70. M. Mahák , 75. P. Šíma , 87. J. Beran
0

Volarské ''béčko'' si nechalo nasázet deset gólů. Stále soupeři netrefili více než jednu branku. Lheničtí se ale po minulé nule trefili rovnou desetkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Ktiše přijel tým z Volar. Do třinácté minuty dokázali hosté ubránit každou šanci domácích. Ve třinácté minutě ale proměnil skóre domácí mladý hráč Michal Mahák, který tímto započal svůj budoucí hattrick. Tento gól hlavičkou ale hosty nepopohnal k lepšímu výkonu. Domácí víc a víc dobývali branku soupeřů. Ve 28. minutě se znovu trefil Michal Mahák, který svůj gólový výkon zakončil hned šest minut poté. Hosté se dokázali dostat k domácí brance, ale ani jedinou šanci nedokázali proměnit. Těsně před koncem prvního poločasu se trefil další mladý hráč domácích Jaroslav Mrkvička. Volarští odcházeli do kabin za prohrávajícího stavu o čtyři branky.

Dalších 6 gólů padlo v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji, to jim stejně moc nepomohlo. Hned v 51. minutě vstřelil další bránu Jakub Beran. Útoky a šance domácích stále více vycházely a hosté už se nedokázali bránit. Gólman sice chytal co to šlo, bohužel ale obrana hostujícího týmu dobře nefungovala. V 53. minutě prostřelil gólmana Roman Iliev. Hosté od tohoto gólu více bránili, bohužel pro ně však marně. Další čtyři góly vstřelili hráči domácích v 67. minutě a to Pavel Prenner, v dalších třech minutách se znovu trefil Michal Mahák. Přes neaktivní obranu hostů prošel další gól v 75. minutě, kdy branku trefil Petr Šíma. Přes nevzdávající se hosty však prošel jěště poslední gól, o který se postaral znovu Jakub Beran.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice B
Jaroslav Mrkvička (Lhenice B): Hra byla jednostranná. Celou dobu jsme hráli na jejich půli a sázeli góly. Určitě jsme měli více šancí, jsme ale velice spokojeni s deseti brankami.




Sestavy


SK Lhenice B
P. Trnka [-] - R. Sura [-] - J. Exner [-] , M. Mahák [-] , P. Prenner [-] (46. J. Beran [-] ) , R. Iliev [-] (60. P. Prenner st. [-] ) , R. Houška [-] , J. Mrkvička [-] (46. P. Sládek [-] ) , P. Šíma [-] , J. Gregora [-] , J. Růžička [-]

TJ Tatran Volary B
J. Jarkovský [-] - F. Muzika [-] , V. Brňák [-] , K. Neumann [-] , M. Laci [-] , M. Muzika [-] , K. Čonka [-] , E. Hána [-] , P. Zvonek [-] , D. Žárovský [-] , V. Sivák [-]

ŽK: 82. M. Mahák - 78. P. Zvonek .
Hráči zápasu: M. Mahák , J. Beran .
Místo: Ktiš. Počet diváků: 45. Rozhodčí: HÁŠA Richard - LITVAN Jiří (N), MIKEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.