1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovičtí vědí, jak na soupeře. Z každého zápasu si vždy připíší nejméně jeden bod.


Branky


90. V. Švarc - 13. K. Penzenstadler , 21. D. Trojan , 57. M. Trojan , 74. V. Švarc (vl.)
0

Tentokrát do Zdíkova zavítali hráči z Vitějovic, kteří od počátku byly favority. Že jim Zdíkov přenechá výhru tak snadno, ale nečekali. Po minulé výhře Zdíkova nikdo takovou prohru nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli nasázely Vitějovice soupeři dva góly.

Do utkání určitě chtěl Zdíkov nastoupit jinak, než tomu nakonec bylo. I když byli hosté před utkáním favority, Zdíkov jim tuto roli velice usnadnil. Domací musejí na toto utkání rychle zapomenout, neboť předvedli nejhorší výkon podzimu. Chyběl jim pohyb, dravost i přesnost. První dvě branky hostům darovali po svých chybách. Nejprve se krásně trefil hostící hráč Karel Penzenstalder a nedal domácímu brankáři Luďkovi Švarcovi šanci. O chvíli později prošel po levé straně až do vápna David Trojan a prostřelil domácího brankáře podruhé. Zdíkov velmi snadno ztrácel míče a chílemi domácí působili, jako by byli poprvé na place. Přesto mohl Zdíkov stav koordinovat ale Schwarz ani Vačkář ve vyložených šancích neuspěli. První půle tak přinesla dva góly hostům.


Žádná velká změna se nekonala, přišel ale vlastní gól.

Hra se příliš nezměnila ani po půli, hosté přidali branku po rohu, když odražený míč pohotově dopravil do sítě Michal Trojan. Svůj nepovedený výkon domácí korunovali vlastní brankou. Domácí stoper ve slkuzu překonal svého bratra Luďka. Domací i hosté pak prostřídali a hrála se udržovací hra. Čestné branky se domácí dočkali v 90. minutě, když se po standardce trefil kapitán Václav Švarc, tentokráte do správné branky. Vitějovice si tak zase odvezly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zdíkov
Petr Halíř ( fanoušek ): Zatím se nám vůbec nedaří. Vitějovice mají vítěznou vlnu a hrají dobře, ale náš tým je dneska moc neprověřil. Musíme se soustředit na další zápasy.

TJ Vitějovice
David Trojan (nejlepší hráč zápasu): S výsledkem jsme určitě spokojeni, tak jako s naším výkonem. Ale opět se ukázalo, že máme stále co dotahovat, a že ve hře máme spousty mezer. Body jsme ale odvezli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - M. Baraté [-] , M. Vondráček [-] , S. Schvarz [-] (71. P. Holzknecht [-] ) , J. Voldřich [-] , Z. Kluibr [-] , R. Šebánek [-] , Š. Kurej [-] (71. T. Martan [-] ) , V. Vačkář [-] (71. J. Zeman [-] ) , P. Lampa [-] , V. Švarc [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - J. Doubek [-] , M. Raušer [-] (74. P. Friedek [-] ) , J. Váša [-] (46. M. Tremmel [-] ) , M. Trojan [-] (88. R. Tobiaš [-] ) , R. Doubek [-] (83. R. Kunc [-] ) , J. Vlasák [-] , D. Trojan [-] , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , J. Vlček [-] (87. J. Mareš [-] )

ŽK: 25. M. Baraté - 20. D. Trojan , 25. M. Raušer , 48. J. Vlasák , 60. J. Vlček .
Hráči zápasu: V. Švarc - D. Trojan .
Místo: Zdíkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MARTAN Václav (N), ŠKOLA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.