J. Sedlák 47.
P. Lebeda 77. (p.)
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 11:00

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenný bod pro Zbytiny


Branky


47. J. Sedlák , 77. P. Lebeda (p.) - 3. P. Šíma , 47. R. Houška
0

Zbytiny zaskočily Lhenice a odvážnou hrou si dělily body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Zbytiny věděly, že je nebude čekat lehké utkání proti Lhenicím, kterým patří klidný střed tabulky. Zbytinám se dlouhodobě nedaří a patří jim s jedinou výhrou předposlední místo v tabulce. Za nimi jsou, pouze s nulovým ziskem, Volary B. Lhenice od samého začátku hrály na plný plyn a už ve 3. minutě slavily branku, kterou vstřelil Petr Šíma. Lhenice hrály dobře dopředu, a jejich přechody z obrané části do útočné dělaly domácím problémy. Domácí také hrály velmi dobře, ale jejich útočné šance ztroskotávaly na nepřesných nahrávkách. Do poločasu se už nic zajímavého nestalo a šlo se do kabin za stavu 0:1.

 

 Druhý poločas začal velmi zajímavě. 47 minuta byla minuta, kdy padly hned dvě branky, a to na obou stranách. Jako první se prosadil domácí hráč Jaroslav Sedlák, který střelou těsně nad zemí překonal hostujícího brankáře. Radost domácích však netrvala ani minutu, když hned po rozehrávce využil díru v obraně hostující Rostislav Houška a vrátil hostům vedení. Domácí se však nevzdávali a tento gól je spíše nabudil. Jejich hra se zlepšila a hosty dokázali dostávat pod tlak. Jejich snažení bylo v 77. minutě odměněno brankou na 2:2, kdy po faulu ve vápně rozhodčí pískl na hosty pokutový kop. K penaltě se postavil Pavel Lebeda a dokázal ji proměnit. Zbytek utkání již už žádné branky nepřinesl a domácí slaví cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Libor Ctil ( rezervní hráč ): Na tento zápas se kluci připravily velmi dobře, podzimní část se chýlí ke konci a už musíme bodovat se všemi kluby což se konečně povedlo. Lhenice jsme zaskočily naší bojovností a dávkou štěstí ale i to k fotbalu patří.




Sestavy


TJ Zbytiny
J. Véber [-] - M. Vaclavík [-] , F. Šnajdr [-] , A. Lohynský [-] (46. J. Sedlák [-] ) - Š. Novák [-] , L. Václavík [-] - P. Mikula [-] , P. Lebeda [-] - L. Tuka [-] , F. Joza [-] , V. Šnajdr [-]

SK Lhenice B
P. Trnka [-] - P. Lukšovský [-] , P. Sládek [-] , P. Borovka [-] , J. Růžička [-] , R. Houška [-] , P. Šíma [-] (66. J. Grill [-] ) , J. Gregora [-] , R. Sura [-] , J. Krotký [-] , J. Exner [-]

Hráči zápasu: P. Šíma .
Místo: Zbytiny. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sýkora Pavol - KACZKO Marcel (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.