0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitějovice pořád drží krok s čelem tabulky


Branky


0

Vitějovičtí hráči si poradili s Borovou Ladou a stále v soutěži neprohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vitějovická dvojka dala dva góly

Do Borové Lady jely Vitějovice přesvědčeny, že si přivezou určitě tři body. V závěru sezóny totiž nechtějí ztratit žádný bod. A hlavně si chtějí udržet  postavení v čele tabulky, ale zároveň ví, že je ‘‘Borovka‘‘ nepříjemný soupeř. Navíc mají doma hodně malé hřiště, na které jsou zvyklí. A také umí hodne přitvrdit v soubojich a tak ani tenhle zápas nebyl výjimkou. Bylo tam spoustu tvrdých soubojů, ale také víme, že sudí prakticky nic nepotrestal a nechal skoro vše jen na domluvě, což někteří hráči nedokázali pochopit. Některé fauly byly prý hodně za hranicí pravidel. Každopádně zápas ze strany vitějovických hráčů mohl být daleko lepší. Objevovala se spousta nepřesností a hodně chyb, které by proti silnějšímu soupeři určite znamenaly gól, nebo alespň gólovou šanci. Nicméně ale Vitějovice potvrzovaly roli favorita. V 7. minutě dokázal skórovat Radek Doubek, který přestřelil gólmana hostů. V následujících deseti minutách bránu soupeře trefil Michal Trojan a hned po něm Trojan David. Poločas tak končil za stavu 0:3.

 

Radek Doubek potvrdil svou ''gólovost''

Druhá poločas nepřinesl závratné změny. Vitějovice lehce polevily a Borová Lada na svém výkonu nic nezměnila. I tak ale dokázal podruhé Radek Doubek dokázal skórovat, a to v 75. minutě. Do konce zápasu nebyla proměněná jediná šance jediného týmu. Vitějovice si tak odvezly krásné tři body a ''Borovka'' si doma nepřipsala jediný bod. Snad v ostatních kolech bude bodovat. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vitějovice
David Trojan (hráč hostů): Musíme se připravit na závěr sezóny, kde nás čekají jiní soupeří, například tým z čela tabulky Záblatí. S naší hrou jsem ale celkem spokojen a výsledek nám stačí. Úkol za tři body jsme splnili.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
R. Háša [-] (70. J. Hušek [-] ) - O. Kroupa [-] , P. Hušek [-] , M. Roučka [-] , J. Kočí [-] , V. Tran [-] , J. Miko [-] , M. Vokurka [-] , T. Silovský [-] , A. Nahodil [-] , L. Miko [-]

TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - J. Vlasák [-] , J. Doubek [-] , M. Raušer [-] , P. Novák [-] (80. J. Mareš [-] ) , M. Trojan [-] (60. M. Tremmel [-] ) , R. Doubek [-] , D. Trojan [-] (86. R. Tobiaš [-] ) , K. Penzenstadler [-] , M. Mráz [-] , M. Ludačka [-] (46. D. Bankov [-] )

ŽK: 77. P. Novák .
Hráči zápasu: R. Doubek .
Místo: Borová Lada. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Sýkora Pavol - MIKO Ladislav (N), KLEIN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.