0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinec se na tři body nadřel


Branky


0

V 9.kole se nám představily domácí TJ Dub, kteří doma přivítaly Sokol Husinec. Husinec musel vyhrát aby i na dále držel krok s čelem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9.kole se nám představily týmy z TJ Dubu a Sokol Husinec.  Husinec přijel do Dubu  jako favorit, což se potvrdilo až na výsledku utkání. Dub hrál velmi vyrovnanou partii  a fanouškům se utkání muselo líbit. Jako první hrozil domácí hráč Václav Peterka, který vyzkoušel v 22 minutě pozornost brankáře. Avšak jeho střela neměla dostatečnou razanci. První poločas však nic jiného nenabídl  a na branku se muselo čekat do druhého poločasu.

Druhý poločas začal lépe pro hosty, kdy chvíli po začátku se prosadil hostující hráč Igor Štangret, který otevřel skóre utkání 0:1. Domácí se stále snažily o vyrovnávací branku a začaly častěji útočit. Hostující brankář však přijel ve výborné formě a všechny střely vychytal. Nutno podotknout že i hostující obrana pracovala na jedničku. Domácí předváděly s hosty vyrovnaný zápas. Ke konci utkání měly hosté další šance na navýšení skóre ale jejich hra ztroskotávala na nepřesnosti nahrávek nebo na brankáři domácího mužstva. Konec utkání už žádný branky nenabídl, i díky tomu si hosté odvezly z Dubu tři body a drží krok s čelem tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dub
Tomáš Ševan ( fanoušek ): Je škoda že jsme neudržely krok s hosty. Naši kluci měly šance na vyrovnání nebo i na vítězství v utkání. Tomuto zápasu by při nejmenším slušela remíza.

TJ Slavoj Husinec
Radim Knefil ( hráč Husince): Jsem rád za tři body do tabulky. Pokud chceme vyhrát soutež musím s těmito týmy bodovat na plno což se zatím daří.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - V. Peterka [-] , T. Novák [-] , P. Kovář [-] , L. Friš [-] , A. Dejmek [-] , M. Rejžek [-] , V. Soumar [-] (41. R. Bartůněk [-] ) , K. Novák [-] , M. Pravda [-] , D. Bartizal [-]

TJ Slavoj Husinec
P. Miklas [-] - P. Zelený [-] , M. Wágner [-] , J. Maroušek [-] - J. Pešek [-] , M. Vazur [-] , I. Štangret [-] - M. Vojtíšek [-] , R. Kneifl [-] , M. Předota [-] - D. Černý [-]

ŽK: 71. M. Pravda , 88. R. Bartůněk - 53. R. Kneifl .
Místo: Dub. Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - BÁRTA Pavel (N), SVOBODA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.