Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice rozhodly po přestávce


Branky


24

Hosté se drželi, ale přestávce třikrát inkasovali a o vítezi bylo jasno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Hostující mladý tým nastoupil do utkání bez respektu a od první minuty produkoval kombinační fotbal založený na výborném pohybu. Domácím trvalo asi 15 minut, než přestáli úvodní tlak hostí, utkání se jim podařilo herně vyrovnat a navíc se dostali v 18 minutě do vedení Lopatářem, který dopravil centr Kvycha do sítě - 1:0. Hosté se nevzdali, nastřelili břevno a navíc ve 45. minutě po úniku dokázali Procházkou srovnat na zaslouženou poločasovou remízu - 1:1.

Hosté po přestávce rozhodli

Po změně stran pokračoval z obou stran velmi dobrý fotbal a nakonec to byli domácí, kteří se v 60. minutě ujali po rohu vedení Drapákem - 2:1. Po tomto gólu přidali domácí další rychlou branku z  64. minutě Matějkem a na hřišti do konce utkání existovalo jen jedno mužstvo - 3:1. Domácí předvedli do konce utkání jeden z nejlepších výkonů, a tak konečnou a vzhledem ke druhé půli zaslouženou výhru pečetil v 71. minutě Kvych, který proměnil trestný kop z hranice šestnáctky - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Hosté nastoupili skvěle do utkání a ze začátku byli určitě lepším týmem. Po vstřelení branky jsme se postupně dostávali do hry. Ve druhé půlce už jsme soupeře nepustili téměř do žádné šance a velmi těžký zápas jsme dokázali dovést do vítězného konce.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - L. Lopatář [-] , L. Drapák [-] , Š. Uher [-] (70. S. Roubec [-] ) , O. Kvych [-] , M. Matějek [-] , M. Molák [-] , J. Částka [-] (89. T. Kuthan [-] ) , M. Kopeček [-] , M. Picmaus [-] , J. Skrobikowski [-]

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - D. Mühlfeit [-] (50. J. Staněk [-] ) , J. Bohdálek [-] (46. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] , T. Vrba [-] , P. Juříček [-] , A. Apfelthaler [-] , O. Skryja [-] , T. Čaloud [-] , M. Šorf [-] (85. T. Vacek [-] ) , V. Voráček [-]

Hráči zápasu: L. Drapák , O. Kvych .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 23:23

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Výsledky Přibyslavic jsou pro všechny velkým překvapením, tento zápas vyhrají a potvrdí třetí místo v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích