4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry konečně vyhrály


Branky


17. T. Novotný (p.) , 45. K. Suský , 48. K. Suský , 51. D. Russ - 73. M. Havlín
23

Hamry využily přesilovku a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí Kladiváři se díky zhoršující se pandemické situaci potýkali v týdnu s nedostatkem hráčů. Proběhla tak komunikace se zástupci Velkého Beranova, kteří ale za každou cenu chtěli přijet utkání odehrát.

 

Naštěstí se podařilo dát dokupy jedenáct domácích hráčů, a tak nedělní utkání začalo vzájemným oťukáváním, kdy měli míč na svých kopačkách více hosté snažíc se něco vymyslet na dobře organizovanou formaci domácích. Žádná vážnější šance však nepřišla, a tak se i domácí začali postupně posouvat výše. Po autovém vhazování pronikl do vápna hostí netradiční útočník Suský, který si v souboji s hostujícím obráncem pokryl míč a následně byl dle rozhodčího faulován. K penaltě se postavil Tomáš Novotný a s přehledem proměnil – 1:0. Hosté pak zahrozili při nedorozumění v domácí obraně po rohovém kopu, ale branku netrefili. Důležitým okamžikem byla zbytečná červená karta pro hostujícího Křenka v 37.minutě za hrubé urážky na adresu hlavního sudího. Do konce poločasu se hra zbytečně vyostřila a moc fotbalové krásy nenabídla, spíše se faulovalo a neustále mluvilo. Domácí na konci první půle zahráli povedenou standardní situaci, kterou proměnil Suský – 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po pár minutách druhého poločasu se po hezké akci Russe ocitl ve vápně opět Suský, který si se situací poradil výtečně a nedal hostujícímu brankáří šanci – 3:0. Za další tři minuty se po brejku domácích probojoval před branku Miklík a naservíroval míč Russovi, který neměl problém uklidit míč do odkryté branky – 4:0. I přes rozhodnutý výsledek se hosté snažili se zápasem něco udělat, ale s většinou jejich pokusů si domácí obrana věděla rady. Po jednom zaváhání a pěkné akci ze strany se podařilo snížit hostujícím Havlínem – 4:1. Do konce zápasu se objevilo ještě několik náznaků šancí na domácí straně, ale skóre se již nezměnilo a tak do kdo ví jak dlouhé nucené pauzy půjdou v lepší náladě domácí Kladiváři.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Jakub Jun (hráč): Ještě v pátek jsme řešili, jak poskládáme týmy áčka a béčka na víkend, protože nás nebylo ani na dvě jedenáctky. Poctivý, bojovný výkon do obrany a některé pěkné akce v útoku nám konečně přinesly tři body, které už byly potřeba jako sůl. Škoda jen, že se teď nejspíše na dlouho dobu hrát nebude, ale zdraví všech je přednější.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - I. Sojma [-] , D. Russ [-] , P. Novotný [-] , S. Zedníček [-] , K. Suský [-] (77. P. Hron [-] ) , J. Jun [-] , J. Miklík [-] , T. Novotný [-] , V. Franěk [-] , A. Šabart [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - T. Mátl [-] , M. Křenek [-] , M. Kovařík [-] (80. Š. Trnka [-] ) , R. Kittler [-] (66. M. Tůma [-] ) , J. Pokorný [-] (69. J. Pýcha [-] ) , M. Havlín [-] , K. Eliáš [-] (78. F. Smejkal [-] ) , M. Trnka [-] , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

ŽK: 36. I. Sojma , 42. J. Miklík , 57. K. Suský , 65. J. Jun - 36. M. Kovařík , 42. M. Havlín , 87. F. Smejkal . ČK: 37. M. Křenek .
Hráči zápasu: K. Suský , D. Russ .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 10:05

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Lampíř
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, ve kterém rozhodne výhoda domácího prostředí, proto tipuji výhru Hamrů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích