1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice loupily v Rudíkově


Branky


25

Domácí sice vedli, ale už o poločasové pauze prohrávali. Ve druhé půli branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli prohrávali

Domácí začali velmi aktivně a od první minuty ohrožovali branku hostů. Ve 2. minutě utekl Skryja obráncům hostů, ale místo střely šel do kličky a o míč přišel. Hned o minutu později domácí stoper Mikyska našel krásným pasem Štolpu a ten zakončoval střelou mimo bránu. V 7. minutě Pažourek posunul míč na Štolpu, ten si dovolil „drzou“ kličku na soupeřova hráče a vystřelil z cca 25 metrů a trefil tyč. Ve 13. minutě vybojoval u autové čáry míč Skryja, zatáhl míč k brankové čáře a poslal centr před bránu, tam si naběhl Pažourek a podél brankáře poslal míč do sítě - 1:0. Domácí nepolevili a stále se hnali kupředu, v 16. minutě přišel centr do vápna hostů z levé strany, brankář Dvořák míč podběhl, ale nikdo z domácích hráčů nedokázal poslat míč do sítě. V 19. minutě zahrával domácí Trnka střílený rohový kop, Mikyska na něj nedoskočil a hosté v nouzi odkopli na další rohový kop. Do 20. minuty to s domácími vypadalo velmi dobře, pak začaly domácí hráči  kupit chyby, Ve 21. minutě to ještě domácí brankář vyřešil, když zlikvidoval šanci hostujícího útočníka. Ve 27. minutě domácí Malec zbytečně ztratil míč na polovině hřiště, přišel rychlý protiútok, při kterém ještě domácí obránce odkopl míč na rohový kop. Z následného rohového kopu domácí hráči neuhlídali Stehlíka a ten hlavičkou poslal míč do sítě - 0:1. Od té doby domácí vyklidili střed hřiště a hosté začali „zlobit.“ Ve 41. minutě přece jen domácí dostali míč do vápna hostů, tam obránce ve snaze odkopnout míč se zamotal a jeho ruka se ve velkém vápně dotkla míče, ale hlavní rozhodčí  to na penaltu neviděl. Ve 44. minutě Koch poslal „českou uličkou“ do šance Trnku, ten měl před sebou už jen brankáře Dvořák, vystřelil a Dvořák stačil míč vyrazit na rohový kop. Domácí zahráli rohový kop, o míč přišli a byl z toho útok hostů tři na šest, ale sehráli to perfektně a tentokrát jejich „česká ulička“ na Kyzlinka slavila úspěch, Kyzlink šel z levé strany na brankáře Doležala a mazácky poslal míč podél vyběhnutého brankáře do sítě, domácí už ani nerozehráli a pískal se poločas - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas hráli domácí nekoukatelný fotbal, světlé okamžiky byly jen zřídka, v 62. minutě poslal Miškela centr za obranu hostů, tam si naběhl Pažourek a měl dostatečnou rychlost, aby utekl obráncům, obstřeloval brankáře, ale ten míč bravurně vyrazil. V 65. minutě byl u zrodu akce opět domácí Miškela, jeho centr z levé strany přeletěl všechny bránící hráče a i brankáře, u vzdálenější tyče byl Trnka Jan, dokázal prostřelit brankáře, ale brankáře na brankové čáře zastoupil hostující stoper. To bylo ze strany domácích hráčů vše, pak už se do šancí dostávali jen hosté. V 70. minutě zahrávali hosté přetažený roh a před protihráčem odkopl míč na další rohový kop Rambousek. V 74. minutě se hostující hráč zachoval přesně podle hesla „když nevíš co s míčem, tak vystřel“, vystřelil z úctyhodné vzdálenosti a trefil břevno, míč se vrátil do hry a dobíhající hráč hostů Pařízek z malého vápna netrefil odkrytou branku domácího týmu. Domácí chtěli s utkáním něco udělat, ale ne a ne si přihrát a ohrozit branku soupeře, naopak nechávali svoji obranu na holičkách a hosté podnikali jeden nebezpečný brejk za druhým, při jednom z nich se v 81 minutě vyznamenal domácí brankář Doležal, kdy vychytal samostatný „nájezd“ soupeře. Domácí po zásluze prohráli, a to hlavně díky výkonu ve druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Do zápasu jsme vstoupili celkem solidně, dokázali jsme si vytvořit gólové příležitosti a jednu proměnit. Bohužel vedení jsme nedokázali zvýraznit a tak nás soupeř po nedůslednosti při standartní situaci potrestal. Po vyrovnávací brance šel náš výkon rapidně dolů a bylo otázkou času, kdy dostaneme další branku, která přišla těsně před půlí. Ve druhém poločasu jsme pokračovali v ostudném výkonu a jen díku gólmanovi a nemohoucnosti hostujících hráčů v zakončení, jsme neprohráli vyšším rozdílem. Na závěr bych se chtěl omluvit našim divákům, protože to co jsme jim dnes předvedli, mělo s fotbalem opravdu málo společného.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - T. Klíma [-] , V. Rambousek [-] , M. Mikyska [-] , L. Jura [-] - J. Pažourek [-] , J. Trnka [-] , P. Malec [-] , O. Štolpa [-] - J. Koch [-] (84. J. Trnka [-] ) , M. Skryja [-] (46. J. Miškela [-] )

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - T. Kyzlink [-] (90. M. Neubauer [-] ) , O. Fedra [-] (82. J. Kodajek [-] ) , J. Horecký [-] , P. Benda [-] , P. Stark [-] (68. J. Kosmák [-] ) , L. Stehlík [-] (38. K. Svoboda [-] ) , M. Pařízek [-] , V. Novotný [-] , J. Benda [-] , J. Čech [-]

ŽK: 66. J. Trnka , 88. J. Pažourek - 66. M. Pařízek , 88. O. Dvořák .
Hráči zápasu: L. Doležal - T. Kyzlink , J. Benda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - ŠABACKÁ Lucie, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: remíza

Tady se těžko tipuje. Rudíkov doma není špatný, ale hosté nutně potřebují body. Věřím, že si jeden odvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích