Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč znovu vyhrála!


Branky


27

Stařečtí pokračují ve výborných výsledcích. Tentokrát otočili zápas v Přibyslavicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Asi 170 diváků vidělo docela ostré utkání, ve kterém byli hosté o něco málo fotbalovější a které rozhodlo neproměnění tutových brankových příležitostí na straně domácích, zejména v 1. poločase, po  kterém mohli domácí vést minimálně o tři branky. Utkání začalo opatrně a jako první se trefili v 19. minutě,  když po kiksu hostujícího brankáře, kterému vypadl míč, který měl již v držení,  Lopatář lehce dorazil - 1:0. Poté hosté zvýšili svoji aktivitu, ale domácí měli další tutovky včetně poslední minuty poločasu, kdy běžel Lopatář sám na hostujícího brankáře, ale ten házenkářsky tutovku zneškodnil, stejně tak jako další šance domácích ve druhé půli a odčinil tak svoji chybu z úvodu utkání. 

Hosté po přestávce rozhodli

Celý zápas v podstatě rozhodlúvod druhého poločasu, když po chybách obrany a brankáře domácích hosté nejdříve ve 47. minutě vyrovnali díky Strouhovi - 1:1 Poté získali v 53. minutě vedení na svoji stranu, když se trefil Dvořák. V 55. minutě navíc neproměnili pokutový kop, který  domácí brankář Novák zneškodnil. Domácí se do konce utkání snažili, hosté mnohdy jen odkopávali míče tam,  kam byli zrovna postaveni, ale nakonec při největším tlaku domácích dokázali v 87. minutě při brejku navýšit skóre utkání, když se znovu trefil Strouha - 1:3. Snížení domácích, které přišlo v 89. minutě díky Drapákovi bylo již labutí písní, a tak domácí přišli o podzimní neporanitelnost.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Začali jsme dobře, ale zahodili jsme tutovky, a to nás nakonec mrzelo. Máme velkou marodku, kdy téměř půlka týmu hraje se sebezapřením. Dva hráči kvůli zranění také museli střídat.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro nás velmi cenné body v derby a na hřišti, kde se nám spíše nedaří. Utkání rozhodla naše vyšší produktivita. Hrou jsme však nenavázali na výkony z předešlých vítězných zápasů. Střídali jsme dobré fáze s těmi horšími. Několikrát nás podržel brankář Obůrka a více jak odčinil velkou chybu při první brance a zaváhání při druhé. Vlastně domácí své velké šance neproměňovali a góly jsme jim nabídli sami z nególových situací. Pro nás bylo velmi nepříjemné zranění kapitána Kaňky hned v prvních minutách zápasu, ale s podobnými problémy se potýkali i domácí. Rozhodující pro vývoj zápasu bylo prvních dvacet minut druhé půle, kdy jsme domácí jednoznačně přehráli a otočili skóre. Neproměněná penalta, kdy jsme mohli jít do dvoubrankového vedení však následně úplně změnila obraz hry. My jsme nepochopitelně přestali hrát a pustili domácí do tlaku. Štěstí pro nás bylo, že domácí byli včera velmi špatní v koncovce. Vedle zmíněného Obůrky bych vyzvednul snad jen Davida Lorence, bojovníka ve středu hřiště a Ondru Dvořáka neúnavného „bijce“ na hrotu. Za dva góly snad i Strouhu, ale jeho herní potenciál je výrazně vyšší než předvedl.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] , L. Lopatář [-] (53. T. Kuthan [-] ) , L. Drapák [-] , Š. Uher [-] , S. Roubec [-] , M. Molák [-] , M. Matějek [-] , J. Částka [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Picmaus [-] , M. Kopeček [-] (23. P. Šárka [-] )

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] (86. R. Linhart [-] ) , M. Kaňka [-] (10. V. Smejkal [-] ) , D. Tomek [-] (78. L. Vaníček [-] ) , F. Strouha [-] , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] , L. Jílek [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , M. Pysk [-]

ŽK: 39. M. Matějek - 66. O. Dvořák , 70. V. Smejkal .
Hráči zápasu: O. Dvořák , D. Obůrka , D. Lorenc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - VEJMĚLEK František, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Viděl bych to jako remizovy zapas, zde mohou vyhrát oba týmy.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích