0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov doma dostal sedm branek!


Branky


24. M. Hobza , 28. V. Lampíř (p.) , 31. O. Jeřábek , 40. O. Jeřábek , 70. J. Roupec , 77. M. Jindra , 81. J. Slatinský (p.)
27

Třebíčská FŠ dává zapomenout na špatný úvod sezóny a začíná šlapat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začalo z obou stran vlažně, hosté měli více balón v držení, ale jejich souhra vázla v přesnosti a v pohybu. Domácí chtěli zahustit střed hřiště a eliminovat průniky osou hřiště, což se jim víceméně dařilo až do 24. minuty. Nenápadnou přihrávku dostal Hobza, v souboji s Tůmou byl o něco rychlejší a zakončil kolem Procházky - 0:1. Domácí se nedokázali vůbec prosadit směrem dopředu a hosté tak byli na míči téměř pořád a nabývali na jistotě. Ve 28. minutě hlavní rozhodčí nařídil po radě pomezního k velkému údivu pokutový kop, když centrovaný míč zasáhl ruku u těla domácího obránce. Ten v klidu proměnil Lampíř - 0:2. Zřejmě toto byl startér k frustraci domácího celku, který se postupně začal rozkládat. Hosté hráli neobvykle nákopovou, ale přesnou a účelnou hru. Domácí si počínali nedůrazně a místy až ležérně, důkazem toho byl poskakující míč na pravé straně velkého vápna, do kterého křápl Jeřábek a na jeho střelu byl Procházka krátký - 0:3. Ve 40. minutě byl na hranici malého vápna u odraženého balónu opět nejdříve Jeřábek a zvýšil na 4:0 z pohledu hostí.

Hosté si vedení pohlídali

Druhá půle byla podobná té první, domácí v útočné fázi nuloví, ale hosté začali mít šance už od úvodu, pouze bez brankové odezvy. Opět to bylo přes dvacet minut bez branky. Pak hosté ovládli i střed pole a skóre se mohlo zase jednostranně pohnout. Právě v 70. minutě křižnou přihrávku zblokoval domácí Kittler do tyčky a míč pohodlně uklidil od sítě Roupec - 0:5. Otevřená obrana na levé straně nabídla hostům příležitost k protiútoku, na jehož konci stál Jindra - 0:6. Rychlý kontr po rohovém kopu domácích dostal do úniku Jeřábka, kterému hattrick zmařil Procházka. Zmar domácích přišel v 81. Minutě, když se útočník hostí dobře uvolnil a byl sražen k zemi Wendlem. K pokutovému kopu se postavil brankář Slatinský a bezpečně proměnil - 0:7. Následně obdržel za kritiku rozhodčího domácí Wendl rovnou červenou kartu, a tím by se dalo říct, skončila pro domácí tým hrůzná neděle. Hosté se tak nejspíš vracejí do zajetých kolejí z předchozí zrušené sezóny.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Křenek [-] , T. Mátl [-] , M. Tůma [-] (46. J. Hladílek [-] ) , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (69. M. Zeman [-] ) , M. Havlín [-] , K. Eliáš [-] (57. J. Švoma [-] ) , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - M. Kratochvíl [-] (60. M. Jindra [-] ) , V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , P. Saitl [-] (58. T. Růžička [-] ) - J. Roupec [-] , O. Jeřábek [-] , L. Hráček [-] , M. Minář [-] - M. Bukáček [-] (56. Š. Blažek [-] ) , M. Hobza [-]

ŽK: 27. V. Lampíř , 51. M. Hobza . ČK: 81. E. Wendl .
Hráči zápasu: M. Hobza , O. Jeřábek , V. Lampíř .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - DOČKAL Lukáš, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zaváhání s Kozakama budou chtít kluci z Beránka napravit a proto věřím, že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích