1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vydřela tři body


Branky


27

Domácí potřebovali vyhrát a díky Břízovi získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Ve Starči se hrálo utkání velmi dobré úrovně, k čemuž přispěly oba celky. Domácí znovu ukázali velkou nemohoucnost v koncovce. V první poločase měli celou řadu velkých gólových přílležitostí, které jim nabízela chybující obrana rezervy Velké Bíteše. Domácí však své šance neproměnili a hra se postupem času začala vyrovnávat a od třicáté minuty se na hřišti hrála zcela vyrovnaná partie. Do šancí se začali dostávat i hosté, ale v prvním poločase branka nepadla.

Domácí po přestávce rozhodli

Domácí se nakonec dočkali branky v 57. minutě, kdy další z šancí proměnil Marek Bříza - 1:0. Po inkasované brance se hosté zvedli a postupně začali přebírat iniciativu. Naštěstí pro domácí celek brankář Ujčík vychytal několik velkých šancí hostůa Stařeč tak mohla slavit vydřené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Bojujeme s mimořádně nízkou produktivitou a i tentokrát, nebýt v závěru brankáře, vítězství by opět nebylo. Vyzdvihnout tedy musím především brankáře Ujčíka, za bojovnost celý tým a zvlášť za zmínku stojí výkon kapitána Kaňky, který nám dlouhodobě chyběl a teď se ukázalo, jak je pro nás mimořádně důležitý a to nejen výkonem, ale s jeho přítomností se mění nejen vítězná "chemie" týmu.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Soupeř hrál jednoduše ze zajištěné obrany, což nám na menším hřišti moc nesvědčilo, v prvním poločase měl soupeř více šancí, které jsme mu našimi chybami nabídli prakticky sami, ale dobrými zákroky nás podržel Cimbálník. Ve druhém poločase jsme se snažili o otevření skóre, ale domácí díky jednoduchým nákopům dostávali naši obranu pod tlak, nakonec se jim po kontru podařilo otevřít skóre. Naši soupeře posledních dvacet minut doslova mačkali, ale ani z největší šance Ondrák nedokázal prostřelit domácího brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Bříza [-] (79. O. Dvořák [-] ) , M. Kaňka [-] (70. D. Tomek [-] ) , F. Strouha [-] (87. D. Kašiár [-] ) , R. Ježek [-] (76. J. Zejda [-] ) , M. Linhart [-] , D. Lorenc [-] , L. Jílek [-] , M. Pysk [-] , L. Lauš [-] , R. Valíček [-]

FC PBS Velká Bíteš B
L. Cimbálník [-] - O. Švanda [-] , L. Pelikán [-] , F. Svoboda [-] - T. Loup [-] (87. M. Švanda [-] ) , J. Pokorný [-] , A. Isami [-] , M. Hošek [-] - J. Ondrák [-] , M. Těšík [-] - J. Ráboň [-] (59. J. Jakeš [-] )

ŽK: 74. M. Bříza , 85. M. Pysk , 90. M. Linhart - 68. J. Jakeš , 90. J. Ondrák .
Hráči zápasu: T. Ujčík , M. Kaňka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOUDA Josef - MAAR Michal, MRÁZEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Stařeč je doma silná, ale hosté si mohou v neděli dovolit posily z áčka a zápas bude velmi vyrovnaný. Přestřelka skončí remízou 3:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích