0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry rozhodly během prvního poločasu


Branky


28

Hamry potvrdily roli favorita a berou další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání začali lépe hosté, kteří přijeli na Třebíčsko v roli favorita. Parádní vstup hostujícího celku do zápasu korunoval už ve 4. minutě Lóži, který dostal míč za Macháčkova záda - 0:1. Domácí mohli po chvíli srovnat, ale rozezvučeli jen břevno Kladivářů. Hosté nemilosrdně trestali chyby v rozehrávce domácího celku a do poločasové přestávky přidali další dvě branky. Ve 20. minutě to po Havlíkově střele vypadalo s domácími ještě hůře - 0:2. Střelecky potentní Havlík si v prvním dějství připsal ještě jednu branku, když ve 38. minutě rozvlnil síť domácí branky podruhé.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí po přestávce nesložili zbraně, bojovali a měli i šance. Hned dvakrát rozezvučeli břevno za Pinkavou. Hosté na druhé straně chodili do rychlých brejků, ale v utkání už další branka nepadla a hosté si díky přesné koncovce připsali další tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Miloslav Loucký (trenér): Hamry měly pouze čtyři vyložené šance z nichž tři proměnily. Většina pocházela z našich chyb. Kdyby domácí proměnili tři břevna v gól mohlo to být zajímavé.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Utkání jsme začali velmi aktivně a šli jsme brzy do vedení. Poté nás zachránilo břevno, ale i dál jsme tlačili do brány a do poločasu přidali další dvě branky. Na začátku druhé půle měli domácí tutovku, kterou nedali a poté jsme již výsledek kontrolovali. Mohli jsme přidat branku z rychlých protiútoků, což se nám však nepodařilo.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Macháček [-] - O. Frečka [-] , F. Dusík [-] (83. [-] ) , R. Svoboda [-] (79. T. Burian [-] ) , J. Stejskal [-] , L. Škoda [-] , Z. Melán [-] , M. Svoboda [-] , J. Heralecký [-] (32. I. Rygl [-] ) , J. Urbánek [-] , A. Kopeček [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , P. Němec [-] (63. I. Sojma [-] ) , J. Jun [-] , D. Russ [-] (77. P. Hron [-] ) , V. Zedníček [-] , P. Vašek [-] (22. T. Novotný [-] ) , J. Lóži [-] (87. L. Benc [-] ) , J. Miklík [-] , V. Franěk [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 7. R. Svoboda , 87. T. Burian - 8. J. Miklík , 66. J. Lóži .
Hráči zápasu: P. Němec , V. Franěk , J. Jun .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SVOBODA Marek, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Oproti loňskému ročníku se zdá, že Jaroměřice se zvedají, ale na rozjeté Hamry to tentokrát stačit nebude a opět věřím více hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů