Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice zaskočily FŠ Třebíč!


Branky


28

Fotbalové Škole Třebíč se v roli favorita nevede a prohrála další zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Diváci v Přibyslavicích viděli zajímavé utkání velmi dobré úrovně. Obě mužstva se snažila hrát techniky po zemi, ale přece jenom to byli hosté, kteří byli v celém zápase o něco rychlejší a lépe kombinovali. První však udeřili domácí, kteří se ujali v 10. minutě po rohovém kopu vedení, když výborně hlavičkoval Kopeček - 1:0. Hostům se podařilo v krátké době zúročit svoji technickou hru a zápas otočit, když se do listiny střelců zapsali Blažek a Adam - 1:2.  Domácí se však nevzdali a ještě do poločasu strhli vedení na svoji stranu, když nejdříve Lopatář ve 35. minutě hlavou srovnal - 2:2. Ve 42.minutě využili přibyslavičtí chybu hostů a Částka je dostal do poločasového vedení - 3:2. Hosté mohli ještě do přestávky srovnat, ale trefili jen břevno.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle se odehrávala více v režii technických hostů, ale jednak je takticky hrající  domácí nepustili do výraznější šance a jednat svoji bojovností vybojovali další vítězství.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Hosté byli téměř celý zápas mnohem více na míči a byli lepší, my jsme ale bojovností dokázali udržet vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Matějek [-] , J. Částka [-] , L. Lopatář [-] , Š. Uher [-] (89. P. Shyika [-] ) , V. Škorpík [-] (75. M. Marych [-] ) , J. Skrobikowski [-] , S. Roubec [-] , M. Picmaus [-] , M. Molák [-] , M. Kopeček [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - T. Růžička [-] (77. M. Hobza [-] ) , V. Lampíř [-] , L. Tomek [-] , V. Dvořák [-] - M. Jindra [-] (64. J. Roupec [-] ) , M. Dobeš [-] , L. Hráček [-] (62. M. Bukáček [-] ) , Š. Blažek [-] (69. T. Oberreiter [-] ) , M. Minář [-] - D. Adam [-]

ŽK: 53. J. Skrobikowski , 70. M. Matějek - 54. V. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Částka , Š. Uher .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - SVOBODA Vladimír, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

Třebíč byla v loňské půl sezoně jednoznačně nejlepší, podobnou kvalitu bude mít i letos. Z Přibyslavic si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů