3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov bere tři body


Branky


29

Domácí po odloženém duelu ve Starči získali tři body proti rezervě Velké Bíteše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod zápasu byl z obou stran vyrovnaný a příliš šancí k brance se nezrodilo. Brankáři Klímovi udělalo největší potíž dlouhé vhazování, které mu vypadlo, ale naštěstí pro něj dokázal jeho spoluhráč odehrát míč do bezpečí před dotírajícím protihráčem. Za hosty nejvíce zlobili krajní hráči, kteří dokázali projít jeden na jednoho, ale nebezpečné balóny dokázali domácí obránci odvracet. Branka přeci jen přišla po vhazování. Domácí vrhli dlouhé vzhazování, do kterého vlétl Ganzwohl a hlavou otevřel skóre - 1:0. V první půli se několikrát blýskl svými průniky domácí Pýcha, ale Pokorného následné zakončení zneškodnil Klíma. O chvíli později měl Pokorný stejnou příležitost, ale Klíma byl opět proti. Hosté byli běhaví, jejich kombinace po zemi byly pohledné, ale přesto se více uchylovali k nákopům, ve kterých byli úspěšnější domácí hráči. První půle tak skončila hubeným vedením domácích.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili obě mužstva stejně jako do té první, ale znovu se vážnější šance ne a ne zrodit. S přibývajícím časem se hosté dostávali blíže k domácímu brankáři a domácím jako by došla šťáva. Domácí brankář Procházka se však dokázal vytáhnout v jedné vyložené šanci hostů. I následující krátkodobý tlak domácí ustáli. Zvýšit vedení mohl po Trnka, ale míč poslal z už těžké pozice do boční sítě a Eliášova střela skončila z dobré pozice kousek mimo. Domácí se zvedli, Wendlovu střelu vyrazil hostující brankář pouze před sebe, kde byl pohotový Ganzwohl a zvýšil vedení domácích - 2:0. Očekávaný nápor hostů utnul chvíli poté ještě umístěnou střelou Křenek - 3:0. A jelikož domácí obrana už nepřipustila žádné drama, mohli tak dokráčet k první domácí výhře.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Vyrovnané utkání. Věděli jsme o běhavosti a fotbalovosti hostů, avšak dokázali jsme se na zápas připravit a hrát, jak po nás chtěl trenér. Dokázali jsme po první brance neinkasovat a trpělivě hrát dál, až jsme přidali ještě dvě branky.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - J. Pýcha [-] (57. K. Eliáš [-] ) , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] (67. M. Havlín [-] ) , M. Havlín [-] , M. Křenek [-] (85. M. Kovařík [-] ) , R. Ganzwohl [-] , M. Trnka [-] , E. Wendl [-] , P. Kittler [-]

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Mejzlík [-] (68. P. Horák [-] ) , O. Švanda [-] , L. Pelikán [-] , M. Švanda [-] - J. Jakeš [-] , J. Ondrák [-] , M. Těšík [-] (82. M. Chadim [-] ) , F. Svoboda [-] - J. Pokorný [-] , V. Surmach [-] -

ŽK: 45. P. Kittler , 90. P. Procházka .
Hráči zápasu: R. Ganzwohl .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: MAAR Michal - FRYČ Vlastimil, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra domácích

Beranov je tým, který se bude pohybovat v předních patrech tabulky, neočekávám jejich zaváhání na domácím hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích