Stonařov vydřel tři body


Branky


26

Stonařov po prohře v Lukách udolal nebezpečnou Nedvědici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí s defenzivním rozestavením byli první, kdo čelil vážnějšímu ohrožení branky, avšak Prudký nevyzrál na domácího Měrtla. Hosté byli více na míči, vytvářeli si slibné situace, ale moc jich nedovedli ke zdárnému konci, hru dirigoval Michal Havlíček a jeho souboje s domácím Bláhou byly ozdobou utkání. V 7. minutě utekl po levé lajně Vacek, míč ovšem napálil pouze do boční sítě. V 11. minutě se poprvé měnilo skóre, když protiútok odstartoval Bláha a následně Vackovo sklepnutí zkušeně dopravil do sítě Láznička – 1:0. S odpovědí mohl přispěchat Prudký, ale pálil pouze do boční sítě. Zápas potom na několik minut přerušilo nezaviněné zranění domácího Kubíka, který musel být ihned střídán, nahradil ho Špaček. Domácí dál pozorně bránili a vyráželi do rychlých brejků. Jeden takový podnikl ve 31. minutě Příhoda, který si přehodil Havlíčka, prošel do šestnáctky a z penalty trefil bránícího hráče. Z protiútoku udeřilo na druhé straně, když po přihrávce z pravé strany se velmi rychle zorientoval a zakončil Vašíček – 1:1. Hosté se pomalu začali dostávat do zakončení, ale Měrtl byl velmi pozorný a držel akcie domácích nad vodou.

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé půle se obrázek hry příliš nezměnil, hosté stále velmi dobře kombinovali, ale nedařilo se jim dostat do pořádného zakončení. Za to domácí nakládali se standardními situacemi o poznání nebezpečněji a byla otázka času, kdy se některá z nich ujme. Stalo se tak v 56. minutě, když Příhodův dlouhý aut usměrnil do sítě právě střídající trenér Martin Špaček – 2:1. Hosté se probrali a začali zkoušet akce častěji zakončovat. Zpoza šestnáctky postupně pálil Vašíček, Sytař a Havlíček, ovšem domácí brankář a stejně tak celá defenziva domácích měla zkrátka svůj den. Nejvíce to pocítil asi Zdeněk Prudký, který se po povedené kombinaci svých spoluhráčů ocitl naprosto sám tváří v tvář Měrtlovi. Výsledek? Domácí brankář jeho zakončení ztlumil a dal tak příležitost domácímu Turoňovi odkopnout míč do bezpečí. Zdálo se, že už je se vším hotovo a domácí si dokráčí pro vítězství, ale málem tomu tak nebylo. Havlíček si schoval svoji nejpovedenější střelu do nastavení. Z levé strany ho vybídl k zakončení jeden ze spoluhráčů. Táhlá střela pod horní tyčku, kterou ještě přizvedl domácí obránce, už padala do sítě, když ji opět konečky prstů parádně vytáhl Měrtl na roh. Poslední slovo mohli mít domácí, ale Bláha byl příliš překvapený, když se ocitl sám před hostujícím brankářem. Havlík mu znemožnil skórovat a tak zápas skončil 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Bylo to celkem emotivní utkání, karet mohlo být oboustranně více, branek bezpochyby taky, ale hosté Bahňáka k jejich smůle patřičně rozchytali a vybičovali k jednomu z nejlepších výkonů, co jsem od něj kdy viděl předvést. Jinak jako tým jsme dodrželi, co jsme si před zápasem řekli a zvládli jsme zápas vyhrát. Bohužel bez Petra Kubíka, který už je po operaci achilovky a uvidíme, kdy se nám vrátí. Hosté opět potvrdili, že jejich kvalita roste a tahle soutěž jim v horizontu dvou let bude málo. Za tři body s tímhle soupeřem jsme moc rádi, protože dle mého názoru ztrácet příliš nebudou.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): V zápase jsme neproměnili několik velkých šancí, spoustu z nich pochytal brankář domácích. Hodně jsme se přizpůsobovali hře Stonařova, nebyli jsme stoprocentně schopni hrát svoji hru. Domácí měli velkou výškovou převahu, čehož využili gólem na 2:1, na který už jsme nezareagovali.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Škrdla [-] , P. Plavec [-] (63. M. Turoň [-] ) , J. Urbánek [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-] , J. Láznička [-] (73. M. Čurda [-] ) , D. Vacek [-] , P. Kozojed [-] , J. Šmarda [-] , P. Kubík [-] (24. M. Špaček [-] )

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Vašíček [-] , Z. Prudký [-] , M. Vašíček [-] (69. T. Christian [-] ) , P. Sytař [-] , M. Havlíček [-] , D. Mareš [-] (52. R. Šikula [-] ) , D. Houdek [-] , L. Trdý [-] , R. Krejčí [-] , L. Jirásek [-] (60. J. Veselský [-] )

ŽK: 57. M. Příhoda , 58. M. Špaček , 76. Z. Bláha - 33. M. Vašíček , 57. P. Sytař .
Hráči zápasu: P. Měrtl , Z. Bláha - M. Havlíček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - BURIAN Vít, JELÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2020 06:47
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip experta: výhra hostů

Zde je opět doma silný tým, ale hosté jsou pro mě největší kandidát na první místo, mladý technický tým okolo kapitána Michala Havlíčka si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích